Zobacz pełną wersję : Gra Księga przygód
Myślę że dobrym obejściem problemu przygód w gwieździe byłaby Księga Przygód w której na każdej stronie mogłoby się znaleźć kilka przygód (każda przygoda pojawiała by się tylko raz) oraz dodatkowe informacje takie jak ile ich posiadamy, może jakieś proste statystyki. Po kliknięciu w przygodę można by było ją uruchomić tak jak teraz w gwieździe. W sumie taka księga przygód mogła by wyglądać podobnie do księgi zaklęć z HoMM.
Jeszcze przed grupowaniem proponowałem żeby w gwieździe w zakładce WSZYSTKIE pojawiały się tylko pojedyncze ikonki (wszystkie, również tego czego nie mamy) surowców, przygód etc z ilością ile tego mamy. Coś takiego, co pojawia się gdy wystawiamy ofertę kupna, tyle że nie ma tam informacji o ilości przygód czy bufów.
Po kliknięciu w ikonkę miało by przenosić w odpowiednie miejsce we właściwej zakładce.
Dziś trochę straciło to rację bytu ale w przypadku przygód dalej jest aktualne.
Pomysł podobny do kolegi a nie generujący nowych funkcji typu księga.
Ale nawet niech sobie będzie to księga, byle coś zrobić z tymi przygodami.
BB_Penelopa
03.02.2016, 18:29
Witam.
Zapraszam do głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Pomysł RedJul-a jest wg mnie lepszy.
Dobrawa_old
04.09.2016, 08:58
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa