Zobacz pełną wersję : Gra Zmiana elementów kolekcjonerskich w przygodach
Boletus_Edulis
23.01.2016, 13:59
Z przygód jak wiadomo mamy kotły i rudę adamantu z których można zrobić premie przyspieszające produkcję towarów. Logiczniejsze by było, aby w przygodach były elementy przyspieszające produkcję wojska. Im więcej przygód się robi tym więcej wojska trzeba szkolić. A więc w przygodach powinny być sztandary, "czajniki" i wózki z jedzeniem (produkcja skunksa i "łyku z czajnika"). A ruda i kotły normalnie na wyspie.
Orzech-ndk
23.01.2016, 15:02
w przygodach powinny być sztandary, "czajniki" i wózki z jedzeniem (produkcja skunksa i "łyku z czajnika").
Z tym sie zgodze sporadycznie oprocz wyspy powinny sie pojawiac na przygodach. Ale moim zdaniem kotły i atrament powinny zostac na przygodach..
Misiorww
23.01.2016, 16:30
wg mnie wystarczająco wpadają na wyspie, potem ktoś napiszę, że wg niego za mało wpada tych znajdek, kolejny, że za mało kleju.
zostawmy jak jest.
Orzech-ndk
23.01.2016, 17:10
nie potem ktos napisze...
ale np masz 3 kolekcjonerskie do zebrania to zamiast rudy czy kotła mogłby wpadac 1 wozek czy sztandar... kociolkow mało sie uzywa jak masz zielonych ktorzy za free ci premke moga przyniesc.. takie moje zdanie
nie potem ktos napisze...
ale np masz 3 kolekcjonerskie do zebrania to zamiast rudy czy kotła mogłby wpadac 1 wozek czy sztandar... kociolkow mało sie uzywa jak masz zielonych ktorzy za free ci premke moga przyniesc.. takie moje zdanie
A jak nie masz?
Albo jednego?
Czasami lepsze jest wrogiem dobrego (aczkolwiek trudno tu mówić o dobrym:)), próba mieszania przez BB skończyłaby się tylko awanturą i płaczem, bo na pewno znalazłby się ktoś niezadowolony.
Orzech-ndk
23.01.2016, 18:05
jak to w życiu :D
Dobrawa_old
22.09.2016, 14:52
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa