PDA

Zobacz pełną wersję : Sindbad i Oblezone Miasto

spyyoda
15.01.2016, 22:58
Wlasnie przeszedlem cala przygode Sindbad i Oblezone Miasto. Masakryczna ilosc strat i okazalo sie ze nie mozna zakonczyc przygody.

Czy support moze to zrobic za mnie?:mad:

nieweim
15.01.2016, 23:34
ta anuluje ci ja jak do nich bezpośrednio napiszesz :/

Shadow_mk
15.01.2016, 23:51
Wlasnie przeszedlem cala przygode Sindbad i Oblezone Miasto. Masakryczna ilosc strat i okazalo sie ze nie mozna zakonczyc przygody.

Czy support moze to zrobic za mnie?:mad:

a jakieś blizsze informacje czemu nie mozna zakonczyc ? robiłem chyba wczoraj i nie miałem żadnych problemow

Łysy_Kudłacz
17.01.2016, 20:43
U mnie właśnie to samo, pokonane obozy żeglarzy 18/18 i nie zalicza, wyczyściłem resztę do końca i też lipa. Jeden major mi sie zblokował i ciągle atakuje pusty obóz (2 ataki na minutę)
PS. Żadne relogi, czyszczenie cache'a i inne pierdy nie pomagają.

[edit]
Po ok. 2 godzinach udało się dokończyć.

BB_Penelopa
18.01.2016, 13:45
Witam.

Napisz w tej sprawie do Supportu, do zgłoszenia dodaj zrzut ekranu.

Pzdrawiam,
BB_Penelopa

Bryk4
20.02.2016, 16:31
Witam.Mam ten sam problem skończyłem przygodę Sindbad Oblężone miasto i nie mogę jej zakończyć mimo że wszystkie wojo zbiłem.O co chodzi z tą przygodą.Czy jest sens dawania graczom wadliwe przygody, mam teraz zablokowany slot ja i znajomy co wziął drop ode mnie.Straciłem sporo woja kto mi to zrekompensuję jak będę musiał anulować przygodę jak nie zakończy się sama.Proszę o odpowiedz Moda .Pozdrawiam

Lord_Crain
20.02.2016, 21:13
Praktycznie każda nowa przygoda ma jakąś wadę. Poczekaj do nocy na reset skryptów, powinno pomóc.