Zobacz pełną wersję : Gra Nowe krainy- początkiem większej ilości patentów
Siemka, widziałem już dwa pomysły na to żeby zwiększyć ilości budynków na wyspie.Ja mam trochę inny pomysł,a mianowicie zrobić dodatkowe 2-3 krainy typu: "Kraina Normanów" czy "Kraina smoków" ze swoimi "atrakcjami" tak jak to jest na normalnej wyspie. Posiadały by takie same surowce, swoja ilość patentów(np 150), ale też własną walutę która byłoby można wymieniać na cenne rzeczy.:)
BB_Penelopa
22.01.2016, 14:44
Witam.
Ciekawy pomysł. A co na to inni Gracze?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Z wyników ankiety, na która zagłosowało kilkanaście-kilkadziesiąt osób wychodzi na to, że większość jest na tak :)
Shadow_mk
22.01.2016, 15:14
i glosuja osoby ktore maja kontna setlersach i nie beda mogly zalozyc na tych nowych serwerach ;) forum to chyba nie jest dobre miejsce na takie badanie rynku ;)
Rosadamascena
22.01.2016, 23:16
i glosuja osoby ktore maja kontna setlersach i nie beda mogly zalozyc na tych nowych serwerach ;) forum to chyba nie jest dobre miejsce na takie badanie rynku ;)
Ja to zrozumiałam inaczej - on chce dodatkowe ziemie, jakby inne wyspy. Niezależne od głównej, do podbicia i specjalizujące się w określonych rzeczach. Coś jak w Anno Online, gdzie poza wyspą główną możemy mieć inne ale z ograniczeniami, np. da się na nich hodować zboże i zioła ale sadu z jabłoniami nie postawisz bo inna żyzność gleby. Tutaj miałby podobne możliwości a ich rozwój dawałby dodatkowe bonusy
Posiadały by(...) własną walutę która byłoby można wymieniać na cenne rzeczy.:)
mam nawet pomysl jak nazwac te walute. na czesc tworcow gry niech to beda BUGI :rolleyes:
Shadow_mk
23.01.2016, 08:02
Ja to zrozumiałam inaczej - on chce dodatkowe ziemie, jakby inne wyspy. Niezależne od głównej, do podbicia i specjalizujące się w określonych rzeczach. Coś jak w Anno Online, gdzie poza wyspą główną możemy mieć inne ale z ograniczeniami, np. da się na nich hodować zboże i zioła ale sadu z jabłoniami nie postawisz bo inna żyzność gleby. Tutaj miałby podobne możliwości a ich rozwój dawałby dodatkowe bonusy
a to sory ale archipelag wprowadzali ze 2 lata (od kiedy pojawil sie na testowym) wiec szału raczej bym się nie spodziewał
Rosadamascena
23.01.2016, 13:32
a to sory ale archipelag wprowadzali ze 2 lata (od kiedy pojawil sie na testowym) wiec szału raczej bym się nie spodziewał
Czas to swoją drogą :) Sam pomysł dodatkowych, wyspecjalizowanych w czymś wysp nie jest zły :) Byle było coś fajnego do uzyskania za produkty z tych wysp. Bo znając BB pewnie musielibyśmy się nazapierniczać, stracić masę wojska, a w zamian zdobytą na Wyspie Smoków (dajmy na to) Smoczą Krew wymienialibyśmy na dosypki ryb i kamieni :p
Właśnie o coś takiego mi chodziło ;)
wojtek91
01.02.2016, 16:25
może taką kraine gdzie było by dostać sie do epoki nowożytnej
Już widzę miecznika mieczy świetlnych, rusznic laserowych na mojej wyspie.
Rosadamascena
01.02.2016, 22:51
Już widzę miecznika mieczy świetlnych, rusznic laserowych na mojej wyspie.
I Luke Skywalker jako nowy specjalista? ;)
majsterpaulek60
02.02.2016, 00:55
mam taka propozycje aby juz nic nie ulepszali ani nic dodawali niech najpierw wezmą się za tą grę aby sie więcej nie zacinała jak zaczną jeszcze coś dodawać to napewno ta gra będzie fikcją
Podbijam z nadzieją, że dostaniemy informację, czy poszło dalej ;)
BB_Penelopa
10.01.2017, 15:35
Podbijam z nadzieją, że dostaniemy informację, czy poszło dalej ;)
Witam!
Poszło! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
MOD_Victoria
30.05.2017, 12:10
Dzień dobry !
BB_Alex: W tej chwili nie mamy w planach rozbudowy wyspy.
Pomysł nie zostanie zrealizowany. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria