Zobacz pełną wersję : problem z moderatorami i nie stosowaniem się do regulaminu - używanie języka polskieg
Shadow_mk
15.01.2016, 13:06
http://screenshootereu.blob.core.windows.net/engine4files/beuyajrhunsdifwjhxhjrtyayrtxoidnuhcvjyplzztatpubis azvdrjlvxcsyjgfoqnxtnyzsyrufaebyvfpdoyellycsihbjto
Betooniusz
15.01.2016, 16:58
jest to dla mnie zapis oznaczający nick gracza jest ostro większy od szeptu jak bym miał zrozumieć to...
właśnie, jak bym miał zrozumieć to?
Zaintrygowała mnie ta historia, uzupełnisz, wyjaśnisz, naświetlisz o co chodzi poza lekkim zdenerwowaniem i żalem spowodowanym 30 minutowym banem?
Shadow_mk
15.01.2016, 17:04
właśnie, jak bym miał zrozumieć to?
Zaintrygowała mnie ta historia, uzupełnisz, wyjaśnisz, naświetlisz o co chodzi poza lekkim zdenerwowaniem i żalem spowodowanym 30 minutowym banem?
o używanie języka polskiego przez moderatorów nie mam żalu za 30 min mam żal że nie przestrzega regulaminu który ma przestrzegać i egzekwować
Ale o co Ci tak naprawdę chodzi...?
Rosadamascena
15.01.2016, 17:24
Nie bardzo wiem co w wypowiedzi MODa "shadow_mk >>> szept" jest nie tak.
jest to dla mnie zapis oznaczający nick gracza jest ostro większy od szeptu jak bym miał zrozumieć to... Mam też zagwozdkę jak dokładnie zrozumieć ten wpis, próbuję doszukać się logiki i sensu w tym zdaniu ale mam problem :)
Pretensje przy wpisanym powodzie bana już bardziej ogarniam, ale to idzie chyba z góry, pamietam wypowiedź jednego z Niebieskich na globalu u mnie. Brzmiało to jakoś w stylu "dostałem od graczy warna za warnowanie". Więc może Żółci dostosowują się do przełożonych, trudno powiedzieć.
Adamynas
15.01.2016, 17:25
o ban na forum :)
Tornados
15.01.2016, 17:27
Tez nie rozumiem o co chodzi
Widac tylko ze cie wzial mod na szept i dal bana po angielsku :) (bo pewnie tak "okienko" nieprzetlumaczone pokazuje
Aha i sie nie zdziw jak ci jeszcze bana na forum dadza za narzekanie na modow xD
BB_Penelopa
05.02.2016, 17:59
Witam.
Bardzo proszę o więcej szczegółów.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa