Zobacz pełną wersję : Gra Czarny Marszałek
broda102
02.12.2015, 11:33
Proponuję Czarnemu Marszałkowi dodać możliwość walki na zwykłych przygodach - po prostu dodać mu dodatkowy przycisk do zmiany trybu walki.
W dodatku w trybie zwykłej przygody powinien mieć więcej jednostek do obsługi (z 270 najlepiej) lub zamiast tego może zostać z tą liczbą 120 i podróżować do przygody w tym samym czasie co do kolonii.
http://settlersonlinewiki.eu/images3/obozczarny.pnghttp://settlersonlinewiki.eu/images3/czarnymarszal.png
A jakąż to ważną umiejętność w walce na czarny marszałek, że widzisz go jako gienka na przygodach?
misiasia
02.12.2015, 15:39
to o czym piszesz, to nie czarny marszałek, tylko zupełnie inny generał, który ma wyglądać jak czarny marszałek. tak, czy siak, nie
nie ma co mieszać kolonii i przygód
Rosadamascena
02.12.2015, 20:23
A jakąż to ważną umiejętność w walce na czarny marszałek, że widzisz go jako gienka na przygodach?
Gdyby podróżował tyle co na kolonie byłby dobrym gienkiem do dropów, w tej sytuacji nie widzę dla niego innego potencjalnego zastosowania.
Ale ogólnie też uważam, że nie ma co mieszać przygód i kolonii. Jak technicy wezmą się za dłubanie to jeszcze więcej zepsują :D
broda102
03.12.2015, 01:29
Dobrze, że sobie dałem ZA :P
Adamynas
03.12.2015, 09:35
Dobrze, że sobie dałem ZA :P
Naprawdę brakuje ci generałów? mamy 2 majorów, kilku miszczuff, kilku weteranów,garść słomów i tawerniaków, nad nimi lata jeden vampir i pan z kosą, przygrywa mu pień i MO, do tego kilku kwatermiszczuuf i marszałków :) jakieś 18 sztuk każdego rodzaju Panie będzie... to więcej niż w ujj :D
NIEstety ;p
edit: jest jeszcze doświadczony
broda102
03.12.2015, 11:18
Naprawdę brakuje ci generałów? mamy 2 majorów, kilku miszczuff, kilku weteranów,garść słomów i tawerniaków, nad nimi lata jeden vampir i pan z kosą, przygrywa mu pień i MO, do tego kilku kwatermiszczuuf i marszałków :) jakieś 18 sztuk każdego rodzaju Panie będzie... to więcej niż w ujj :D
NIEstety ;p
edit: jest jeszcze doświadczony
Dokładnie to mi chodzi o to, żeby więcej osób zmotywować do robienia ekspedycji - a gdyby marszałek doskakiwał do przygody w te kilka sekund byłby idealną maszynką na dropik.
A co do ilości moich gienków to proponuję założyć konto na Złotej Górze, wysłać mi zapkę i policzyć :P
Adamynas
03.12.2015, 11:26
To nie zmotywuje ludzi do działania bo jak już wyżej pisałem mamy ogrom generałów do wyboru i kolejny będzie tylko dodatkiem, ozdobą która zajmuje miejsce i nic poza tym :) no chyba, że będzie to Leonidas i 300 spartan :)
Ps mam już ban na czat więc nie skorzystam z propozycji założenia konta na innym serwerze bo to w końcu nielegalne jest ;p
broda102
03.12.2015, 11:31
To nie zmotywuje ludzi do działania bo jak już wyżej pisałem mamy ogrom generałów do wyboru i kolejny będzie tylko dodatkiem, ozdobą która zajmuje miejsce i nic poza tym :) no chyba, że będzie to Leonidas i 300 spartan :)
Ps mam już ban na czat więc nie skorzystam z propozycji założenia konta na innym serwerze bo to w końcu nielegalne jest ;p
Hehe oki
Milady84
03.12.2015, 11:38
Robią ostatnio dużo nowych gienków. To niech zrobią typowego dla dropów. Np atakuje z siłą MMA ale ładowność tylko 10 wojaków, czas podróży 2-5 min. Mieszanie koloni z przygodami to zły pomysł. Kończe kolonie to odpalam przygode, kończe przygode to odpalam kolonie i nie czekam na powrót generałów...
Rosadamascena
04.12.2015, 01:11
Robią ostatnio dużo nowych gienków. To niech zrobią typowego dla dropów. Np atakuje z siłą MMA ale ładowność tylko 10 wojaków, czas podróży 2-5 min. Mieszanie koloni z przygodami to zły pomysł. Kończe kolonie to odpalam przygode, kończe przygode to odpalam kolonie i nie czekam na powrót generałów...
BB oficjalnie nie popiera handlu dropami więc bym się nie napalała :) Przygody wieloosobowe z założenia miały być robione wspólnie ze znajomymi. A że gracze wykombinowali by robić samodzielnie i sprzedawać wolne sloty to wyszło jak wyszło :)
Adamynas
04.12.2015, 11:46
Zaraz się okaże że to niezgodne z regulaminem i polecą bany O.o tak oficjalnie...
Rosadamascena
04.12.2015, 16:25
Zaraz się okaże że to niezgodne z regulaminem i polecą bany O.o tak oficjalnie...
Tak to może nie :) Ale nie zmienia to faktu, że jak ktoś Cię wyroluje na dropie to BB umyje ręce.
3. Co w przypadku wymian "na słowo"?
W przypadku wymian "na słowo" (np. "wyślij mi teraz 400 Monet, a ja odeślę 100 Granitu za 10 minut"), to gracz ryzykuje. W przypadku ewentualnego oszustwa, żadne surowce nie będą przez nas zwracane.
(to z FAQ dotyczącego handlu)
Uranos_old
17.02.2016, 20:10
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 04.12.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos