Zobacz pełną wersję : Gra Bialy kwietnik
W zdobieniach można dostac zolte, czerwone, czy niebieskie kwietniki, salate (zielona) i inne kolorowe rzeczy. Niestety nie ma nic bialego. Wiec jak bym chcial zrobic bialo-czerwona wstazke, albo cos "trojkolorowego", to ni jak nie da rady, bo bialego brak.
Czy moznaby wprowadzic biala kwiatowa grzadke?
markiza_
30.11.2015, 15:02
no fajne by byly biale "kfiatuszki" :P
misiasia
01.12.2015, 08:58
nie mam miejsca na ogrody, wiec kwiatki są mi obojętne. wlałabym bardziej dostępne budynki z popką
Misiorww
01.12.2015, 12:46
nie gustuję w ozdobach. nie mam ani jednej na wyspie, więc jestem na nie.
Jestem za nowymi kolorami kwiatków.
Nie potrafię jednak wypełnić ankiety, bo jej nie rozumiem o co pyta. Czerwony, niebieski już są, po co o nie pytać? Potrzebuję? Potrzebować to mogę rezydencji czy budynków gospodarczych, kwiatki nic nie robią, więc ich to raczej można pragnąć, a nie potrzebować.
Rosadamascena
01.12.2015, 16:21
Przede wszystkim to gdzie w ankiecie fioletowe kwiatki ja się pytam! :p podobnie jak zielone, czerwone, żółte i 2 rodzaje niebieskich są już w ofercie :)
Ojej, ale się porobiło: zabrakło fioletowych. Ankiety już nie zmienię, ale z wyników widać, że biały jest obowiązkowy.
Dziękuję za wsparcie.
Tylko co dalej.
Czy ktoś może powiedzieć jak to zgłosić do deweloperów?
Białe kwiatki być muszą, tak jak i czerwone!
Pozdrawiam,
Adamynas
18.12.2015, 10:45
rzuć torbę śniegu a będą białe :)
Uranos_old
17.02.2016, 20:33
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 18.12.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos