Zobacz pełną wersję : Gra Ulatwienia dotyczace przygod
Dzień dobry. Moja sugestia jest wprowadzenie opcji a raczej poprawienia już istniejącej a mianowicie chodzi o wyświetlanie info dotyczącej przygody. Czy istniała by możliwość wprowadzenia większej ilości wiadomości np:ilu gienków wysłał znajomy , ile wojska i jakie jednostki kiedy dojedzie na wyspę i czy już zaakceptował zaproszenie. Często jest tak ze czekamy na kogoś i czekamy piszemy na szept i nie wiemy kiedy ten ktoś się pojawi bywa to bardzo irytujące. Z góry dziękuję sooltan
Wprowadź ankietę najpierw. Według mnie to jest zbędne.
Kwestia umiejętności komunikacji z innym graczem.
Tornados
21.11.2015, 10:14
Niedlugo bedzie osobny czat do przygody to bedzie nieco latwiej sie komunikowac :)
Niedlugo bedzie osobny czat do przygody to bedzie nieco latwiej sie komunikowac :)
Były takie propozycje, ale oby tego nie wprowadzili tak jak banku gildii:)
Tornados
21.11.2015, 10:58
Na testowym juz od dawna testuja czat przygod :D
Niedlugo pewnie wejdzie
Na testowym juz od dawna testuja czat przygod :D
Niedlugo pewnie wejdzie
Nie jestem na bieżąco, więc nie wiedziałem o tym, ale co do propozycji z 1 postu jestem na nie.
Jedyna przydatna informacja to kiedy zjawi się w przygodzie. (mówiby to również czy wogóle wysłał gienka:))
Czy przyjął zapka to wiemy po ikonce (pomijam info systemowe które może umknąć).
Reszta generalnie zbędna.
Jakie przeciwwskazania?
Dobre rozwiązanie, bardziej potrzebne niż czat handlu na przykład.
Z tym bankiem gildii to nie wiem jak miało wyglądać, ale znając życie, to będzie kolejnym przedłużeniem magazynów.
Ale do wrzucenia małego zapasu jakiegoś prochu czy innych surowców do zadań by była dobra sprawa, bo z synchro na czacie gildyjnym to różnie bywa.
EX_Dante
26.11.2015, 18:52
W tym dziale obowiązkowa jest ankieta. Jak dodać ankietę. (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/37669-Poradnik-Jak-doda%C4%87-ankiet%C4%99)
Jeśli ankieta nie zostanie zamieszczona, temat zostanie zamknięty
Pozdrawiam
MOD_Dante