Zobacz pełną wersję : Gra Nowy szybki kwatemistrz
Baaardzo mi się podoba czas podróży do przygody.
Baaardzo mi się nie podoba powrót.
Jako że rozumiem intencje BB proponuję 2 poprawki.
1. Z zakończonej przygody wraca nie 3 godziny a normalnie jak inne wojsko 15 minut
2. Wprowadzić możliwość przyśpieszenia powrotu w trakcie przygody poprzez użycie pakietu medycznego.
Ze względu na koszt takiego pakietu ta funkcja nie byłaby nadużywana a fajnie byłoby mieć taką możliwość.
Faktycznie 3h to sporo, jak człowiek sobie do niego wojsko zapakuje to gorzej niżby pieszo szło.
Adamynas
03.11.2015, 13:24
Co mi po 2minutach jak na resztę i tak będzie trzeba czekać ;/
Ja go nazywam ratowniczym.
Było kilka pomysłów takiego szybkiego kwatermistrza tyle że miał być max 250 ale za to szybko podróżować w obie strony.
BB przerobiło pomysł na swój sposób:)
Gdy zmaścisz blok i trzeba na cito podesłać kilkuset woja jest idealny.
Adamynas
03.11.2015, 13:42
No tak, to rozumiem, kolejny klamot na wyspie używany od czasu do czasu, cudo :)
W propozycjach chyba była nawet wspominano o tym że wracać może długo, tylko żeby można było awaryjnie wysłać wojsko.
Edit: Adamynas nie pierwszy, nie ostatni, ale pewnie go docenisz gdy się w końcu przyda.
Adamynas
03.11.2015, 14:01
Zgadza się :) i tak go kupie jak wszystko wcześniej, bo na naszym poziomie gry nie ma mowy, żeby na coś tych prezentów zabrakło :)
misiasia
03.11.2015, 14:21
wydaje mi się, ze ktoś chyba miał gorączkę, jak wpadł na pomysł 3h powrotu. nawet jako awaryjny, to i tak co 2 przygodę. z resztą, ile takich awarii mamy?
wojsko bez generała wraca szybciej niż nowe "cudeńko". heh naprawdę tak ciężko skonsultować się z kimś kto aktywnie gra zanim wprowadzi się takie "udogodnienia"?
wydaje mi się, ze ktoś chyba miał gorączkę, jak wpadł na pomysł 3h powrotu. nawet jako awaryjny, to i tak co 2 przygodę. z resztą, ile takich awarii mamy?
do robienia przygod w duza czestotliwoscia masz starych kwatermistrzow, tego mozna wykorzystac np do robienia krawca wieczorem, gdzie w jednym rzucie mozna puscic 1k wojska wiecej, a czas powrotu po zakonczonej przygodzie nas specjalnie nie interesuje.
Uranos_old
16.02.2016, 00:12
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 03.11.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos