Zobacz pełną wersję : Settlers na Internet Explorer 11
Margherita
23.10.2015, 08:07
Czy komuś działa gra w tej przeglądarce? U mnie działało do sierpnia. Po 2 miesiącach nieobecności nie mogę się dostać do gry. Jak się uda to na chwilę i potem mnie wywala. Czy to wina przeglądarki czy ostatnich aktualizacji gry?
Mam już dość patrzenia się w ekran ładowania najpierw Ubisoftu a potem dyniowego Eliotta.
Tornados
23.10.2015, 08:11
Najpierw zmien przegladarke i moze pojdzie :) A jak nie to sie bedzie dalej kombinowalo
Margherita
23.10.2015, 11:12
Gdyby szło, to bym nie pytała. Nie idzie na Chrome, nie idzie na Firefox. Nie będę sobie dalej zaśmiecać komputera. Jak mnie wywaliło ok 7.30 (a weszłam z trudem i może godzinkę byłam w grze) to nawet na forum nie mogę się dostać. Nie mam tylko "obszaru uszkodzonego" ale na jedno wychodzi. A suport mi łaskawie poradził żeby ... wyczyścić cookies. Wszystkiego ciasteczkami wyleczyć się nie da.
Stąd pytanie - czy komuś gra chodzi na IE 11? Najchętniej bym przeczytała tu oficjalną odpowiedź kogoś z suportu ale to raczej pozostanie w sferze marzeń.