Zobacz pełną wersję : Obszar serwera uszkodzony.
Od ok 10 dni nie potrafię się doprosić supportu o reakcję. Loguje się do gry, wszystko OK. byłem w trakcie wykonywania przygody Dzielny mały krawiec (połowę obozów już miałem zniszczonych). No i pojawił się problem. Podczas wchodzenia na mapę przygody gra sie sama wylogowuje, i pojawia się komunikat "obszar serwera uszkodzony, spróbuj ponownie później". Na przygodę nie da się wejść, dni do końca przygody mijają, support nie odpowiada. Myślę sobie trudno, stracę żołnierzy którzy polegli w dotychczasowych potyczkach, przygoda się skończy i tyle. No ale przygoda się skończyła, generałowie (10 sztuk) nie wrócili, nie ma żadnej informacji o zakończeniu zadania, support milczy a w zakładce "LUDNOŚĆ" jest tak jakby sumowało mi tych żołnierzy wysłanych na przygodę bo mam osiągniety max limit populacji, a nie figurują oni w zakładce "żołnierze bez przydziału" ani "przydzieleni" . No i sie pytam co teraz?
Lord_Crain
20.10.2015, 16:14
Jeżeli wygasła CI przygoda dzisiaj to generałowie pojawią się po godzinie 3 rano, jak się skrypt zrestartuje.
Tylko, że przygoda skończyła się kilka dni temu....a generałów ani widu ani słychu :(
BB_Penelopa
21.10.2015, 12:09
Witaj.
Support ma w tej chwili więcej zgłoszeń niż zwykle, więc czas oczekiwania na odpowiedź może się wydłużyć.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
ten sam problem z bohaterskim małym krawcem , w gildii już kilka osób pisało o tym niektórym po 20 razie się udaje odblokować... wczoraj miałem problem z dzielnym , posłałem atak weterana i 30 rekrutów, fizycznie ja go widziałem i koleżanka która posłała ataki kończące, nie dostałem raportu a gra nie przyznała dropa tak jakby nic się nie wydarzyło , a suport mi odpisał wszystko ok generał i 30 rekrutów zginęło przy pierwszym ataku , a gdzie raport ??? czekam co teraz wymyślą slot zablokowany, kilka tys wojska w piach ? premium leci...
U mnie to samo. Zaczął się event to lece z CR. Wchodze na mape, przestawiam wojsko - kop z gry, Wchodze jeszcze raz - kop. Probuje anulowac przygode - kop. Brawo dla BB za odpalenie eventu i nie ogarniecie problemu...
Ja mam jeszcze gorzej - obszar serwera uszkodzony przy próbie wejścia na wyspę.
adamsłupsk
22.10.2015, 10:47
U mnie to samo też obszar jest uszkodzony :(
Właśnie przed chwilą mnie wywaliło i obszar serwera uszkodzony.
moarelek
22.10.2015, 14:54
no i u mnie to samo....a stało się to w ten sposób że na nowym archipelagu miałem postawione studnie....i wte same miejsce na nowej wyspie wylądowali generałowie :/ nie mogłem wybrać generała bo klikając w generała pojawiało się tylko okno do zburzenia studni....no i jak chciałem zburzyć studnie to wywaliło z gry i mamy klops :/ eh fajnie przygody pozaczynane....loty powymieniane....event leci i nic nie można zrobić :/
Hugo256_
22.10.2015, 15:30
Ja też nie mogę zalogować się od rana do gry. Obszar serwera uszkodzony. Za to forum mogę sobie poczytać :) Zwariuje ze szczęścia.
i wte same miejsce na nowej wyspie wylądowali generałowie :/ nie mogłem wybrać generała bo klikając w generała pojawiało się tylko okno do zburzenia studni....no i jak chciałem zburzyć studnie to wywaliło z gry i mamy klops
Mi się wyspa wywaliła jak wracałem z przygody, jakiś tam generał z innej (odbierałem dropa) powinien był wrócić - podejrzewam, że "nowe" miejsca do lądowania gienków psują. Żyje tu ktoś z BB? Może by tak dać znać programistom, że tu może być przyczyna? Support jak zwykle milczy, pewnie jutro zapyta czy już jest ok...
Merowing2012
22.10.2015, 16:23
"Obszar serwera uszkodzony" - zero pomocy z supportu, do gry nie mozna sie zalogowac, mnie wywalilo w trakcie grania.
Niestety i u mnie podobny problem. 2 dni przygotowań do odpalenia premium, pierwsza ekspedycja i od razu zonk.... ;/ Wiec premium sobie spokojnie leci a ja nie moge uruchomic zadnej przygody....
krotos666
22.10.2015, 18:27
Heh, widze, że nie jestem sam.
Zaczynamy event, odpalamy premium i godzine później
http://files.tinypic.pl/i/00716/89pbxyyf8765.jpg
Zachowajmy spokój do jutra, a jutro zaczniemy panikować.
Jak się kolegom uda - zakończcie przygodę beze mnie :/
EDIT: ten komunikat jest błędny, powinien brzmieć: spróbuj jutro, bo dzisiaj to już po ptokach :p
HitaroHanzo
22.10.2015, 18:40
mam ten sam problem
OBSZAR SEVERA Uszkodzony
22-10-2015 od godziny 13:XX
EDIT: ten komunikat jest błędny, powinien brzmieć: spróbuj jutro, bo dzisiaj to już po ptokach :p
Heh, racja. A już dobija automatyczna odpowiedź z supportu, która wyskakuje po wysłaniu zgłoszenia: "życzymy miłej gry".
To, że jutro rano wyspa zadziała, nie oznacza, że przez cały dzień działać będzie. Może być jak dziś... :/
LeoBullero
22.10.2015, 18:47
mam od godziny identyczny komunikat:
http://files.tinypic.pl/i/00716/89pbxyyf8765.jpg
Nawet dziwiłem się, że ostatnio tak mało błędów jest w grze :cool:
SESENTAD
22.10.2015, 19:12
"Obszar serwera uszkodzony" - wywaliło mnie po 8 rano i cały dzień się loguję i nic oczywiście mordę sobie wytrą jak zawsze jakąś głupią wypowiedzią a straty nasze w pierwszym dniu nieocenione zero robienia przygód brak możliwości zapodania premii , brak możliwości wysłania odkrywców,konto premium rano będzie już po a szanowny suport odpowie za 10 dni że to nie z ich winy A CO K....a z mojej winy
Hugo256_
22.10.2015, 19:32
Widać po postach na forum że problem dotknął całkiem sporej grupy graczy. Cudów nie oczekuje ale przy takiej skali nie za bardzo będą mogli przejść nad tym do porządku dziennego i powiedzieć Polacy nic się nie stało:)
[QUOTE=HitaroHanzo;189004]mam ten sam problem
OBSZAR SEVERA Uszkodzony
22-10-2015 od godziny 17
Niestety nie mam dla was dobrych wiadomości. U mnie już drugi tydzień tzw" support" (takie zabawne określenie sobie wymyślili) nic nie zrobił....
krotos666
22.10.2015, 20:27
To w nocy będzie chwila prawdy.
Jak się scrypt uruchomi i naprawi, to będzie dobrze, a jak nie naprawi, wtedy będą powody do zmartwień.
Ciekawe, o której się ten scrypt uruchamia.
Dzięki Hugo256
Hugo256_
22.10.2015, 20:30
Tak jak wchodzą nowe zadanie dzienne i zadania gildii czyli coś w granicach 3 nad ranem czasu polskiego
dziadziorcom
22.10.2015, 22:42
u mnie to samo
u mnie też od rana obszar uszkodzony .......;-/
boschowski
23.10.2015, 03:26
"W tym obszarze wystapil blad. Prosimy sprobowac ponownie." - superancko .....
Dalej ten sam błą
i dupa dalej to samo - noc minęła i nic się nie zmieniło - możemy pomarzyć ograniu
Natalia00525
23.10.2015, 07:08
wiecie co , ja się na sekundę zalogowałam, wyskoczyło mi odświeżenie strony , wywaliło mnie i po kolejnej próbie błąd obszaru !!! żenada
ŚwiętyTurecki
23.10.2015, 07:25
wiecie co , ja się na sekundę zalogowałam, wyskoczyło mi odświeżenie strony , wywaliło mnie i po kolejnej próbie błąd obszaru !!! żenada
Tak mam to samo pewnie jak bardzo duża cześć graczy.
Akurat ja mam szczęście, od 7 rano wyspa działa. Ale problem jak widać pozostał, coś po wprowadzonych zmianach (stawiam na gienki lądujące tu i ówdzie) powoduje błędy na wyspie.
@baculia - u mnie po 6 nie działało, może teraz wejdziesz.
Hugo256_
23.10.2015, 07:55
U mnie identycznie. Na dosłownie moment się zalogowałem. Po 3 sekundach wywalił komunikat o odświeżeniu strony co też uczyniłem i powtórka z wczoraj. Obszar serwera uszkodzony. Rewelacja. Ciekawe jak mamy zrobić łańcuch zadań eventowych jak nie możemy się zalogować a czas ucieka nie wspomnę już o tym że pola dyniowe lecą bez premii bo nie da rady nic rzucić na nie. Jak znajomy próbował mi odwiedzić wyspę aby rzucić premki to go też wywaliło. Dobrze że chociaż mógł się ponownie zalogować. BB czytacie to? Może chociaż w dwóch słowach się do tego w jakikolwiek sposób ustosunkujecie i napiszecie odrobinę wyjaśnienia w kwestii tego co dalej z tym problemem? Bo tak to nie wiadomo czy czekać czy się modlić czy też rzucić w cholerę tą grę. Zero informacji z Waszej strony. Szczyt profesjonalizmu.
U mnie identycznie. Na dosłownie moment się zalogowałem. Po 3 sekundach wywalił komunikat o odświeżeniu strony co też uczyniłem i powtórka z wczoraj. Obszar serwera uszkodzony. Rewelacja.
No to masakra. :(((
danol148
23.10.2015, 09:03
u mnie to samo od 8:50, u ustawiłem tylko 2 genków MMA na archipelagu bo jakimś dziwnym trafem wrócili mi w nocy do gwiazdy po atakach na archipelagu, i zaraz po tym komunikat odśwież strone i koniec grania
LeoBullero
23.10.2015, 09:56
Akurat ja mam szczęście, od 7 rano wyspa działa. Ale problem jak widać pozostał, coś po wprowadzonych zmianach (stawiam na gienki lądujące tu i ówdzie) powoduje błędy na wyspie.
@baculia - u mnie po 6 nie działało, może teraz wejdziesz.
U mnie wyspa się przed chwilą odblokowała, ale - UWAGA - skasowało mi kilka wczoraj dostawionych budynków (zamiast nich pojawiły się suche studnie, które stały tam wcześniej). Też stawiam na gienki wracające z przygody, tylko teraz nie wiadomo, czy blokować im miejsce studniami, czy wręcz przeciwnie.
Też stawiam na gienki wracające z przygody, tylko teraz nie wiadomo, czy blokować im miejsce studniami, czy wręcz przeciwnie.
Proponuję nie blokować, tylko rozstawiać po wyspie, żeby lądujące miały jak najwięcej miejsca tam, gdzie dotychczas lądowały.
Ale koledze też teraz wyspa odżyła, może to znaczyć, że BB wzięło się do roboty.
Natalia00525
23.10.2015, 10:21
no zalogowałam się ale się dzieją cuda w grze , tylko ogarnę , ustawie co trzeba , grać mi się odechciało , dziękuję za wydarzenie , niezapomniane ...
Tornados
23.10.2015, 11:16
Moze konserwacja wam naprawi te uszkodzone obszary:(
Kolejny event z kolejna konserwacja konserwacji
szczery4
23.10.2015, 11:25
No, dopadło i mnie :) Chyba czas kończyć przygodę z tą żenadą
Ile musi być konserwacji żeby wszystko wróciło do normy ?
ja miałam 2x taki sam problem na kolonii w sierpniu i we wrześniu zrobił mi się błąd obszaru , kwatermistrzowie i marszałkowie po 3 dniach wrócili ale wojo do dzisiaj mam zablokowane 2442 woja suport odpisuje mi b. mądra p. Kasia ze mam być cierpliwa, ze sprawa jest oddana do odpowiedniego działu w celu analizy i opracowania poprawki. Wszystko fajnie tylko jak być cierpliwym jak tyle woja nie masz , dorobić nie da się bo mam ich na stanie , gdyby to było 200 jednostek można by było machnąć reką, 4 rezydki i mam ale 2400 to jak dla mnie nie do odrobienia
A premka sobie leci a co. To nic ze kasę wydałam.......
Natalia00525
23.10.2015, 12:58
ja miałam opary premium jak mi uszkodzony obszar wyskoczył ale jeszcze można było wykorzystać
danol148
23.10.2015, 14:02
Konserwa zakończona a obszar uszkodzony dalej mam ech szkoda gadać
Rosadamascena
23.10.2015, 14:08
A premka sobie leci a co. To nic ze kasę wydałam.......
Mieli przedłużyć czas premium i przygód....
krotos666
23.10.2015, 14:09
Nie działa - dalej obszar serwera uszkodzony
też tak miałem podczas ostatniego Halloween. Pierwszego dnia się zaczęło i trwało równo tydzień, więc spokojnego czekania życzę.
danol148
23.10.2015, 14:23
Spokojnie jak spokojnie premka leci bufy gasną cały event w doope :p
Adamynas
23.10.2015, 14:32
Lama, nic nie zgaśnie, dont łory ;p
też nie mam dostępu do czatu, konta, zaraz mnie zbanują i tu....
O.o Udało się
krotos666
23.10.2015, 15:12
O 15 zalogowałem się do gry,
mam nadzieje, że bez niespodzianek.
Obszar serwera już u mnie nie jest uszkodzony (na razie)
danol148
23.10.2015, 15:18
mnie też o 15 puściło zobaczymy co będzie dalej
U mnie od dwóch tygodni bez zmian...10 generałów nie wróciło z przygody. Limit ludności zablokowany. Support milczy nadal.
rapalek11
23.10.2015, 16:45
witam w klubie z uszkodzonym obszarem
dodatkowo trafiło sie
http://screenshootereu.blob.core.windows.net/engine4files/blpaksbthkzwihmqyuvbifrrdmvewwvdpjucgvgptqhiwnyqba mawdfwuywywwwkpvgynkkdoghryivpoedwkugleyhiyiswtwta
Rosadamascena
23.10.2015, 16:47
dodatkowo trafiło sie
(...)
Dodatkowy MSW? Ja bym nie narzekała :D
Chyba ostrożnie można napisać, że już większość wysp działa...
Tornados
23.10.2015, 17:58
dodatkowo trafiło sie
http://screenshootereu.blob.core.windows.net/engine4files/blpaksbthkzwihmqyuvbifrrdmvewwvdpjucgvgptqhiwnyqba mawdfwuywywwwkpvgynkkdoghryivpoedwkugleyhiyiswtwta
Zablokujcie mnie na dzien i mi dajcie 5 MSW!!! :(
pawlito80
25.10.2015, 11:33
witam, miałem ten sam problem z obszarem serwera uszkodzonym, teraz jak mi ekspedycja wygasła to nie mogę zacząć nowej przygody:" Nie można było rozpocząć twojej przygody. Jeśli właśnie udało ci się jakąś zakończyć, zaczekaj chwile, niem rozpoczniesz kolejną." Czas ucieka a przygód robić nie mogę, tracąc tym samym dynie.
radiradi
25.10.2015, 18:12
to samo u mnie
witam, miałem ten sam problem z obszarem serwera uszkodzonym, teraz jak mi ekspedycja wygasła to nie mogę zacząć nowej przygody:" Nie można było rozpocząć twojej przygody. Jeśli właśnie udało ci się jakąś zakończyć, zaczekaj chwile, niem rozpoczniesz kolejną." Czas ucieka a przygód robić nie mogę, tracąc tym samym dynie.
To znany i dość stary, przy tym nienaprawiony problem. Zepsute ekspedycje i przygody powinny w nocy się odblokować. Znikną, ale będzie się dało odpalać przygody. Jeśli nie, to pisz do supportu.
witam
Pięknie rozpoczął sie tydzień z "uszkodzonym obszarem serwera", to juz chyba 3 raz w mojej karierze w tej grze w przeciągu blisko 4 lat, mam nadzieję, że szybko naprawią. A propos gienka to tez mam MSW widmo na wyspie i nic nie mogłem z nim zrobić :)
Adamynas
26.10.2015, 09:38
Magazynier!!! jak cuś trza bufnąć to wal śmiało na pw :)
Magazynier!!! jak cuś trza bufnąć to wal śmiało na pw :)
Dzięki Adaś ale na razie odpoczywam od TSO i czekam jak sie support zlituje
pozdro
no własnie coś Cię nie widać qpon777 na czatach :P
no własnie coś Cię nie widać qpon777 na czatach :P
ano nie widać, czekam aż support naprawi :P
Adamynas
26.10.2015, 16:25
czekam jak sie support zlituje
Się co się? ;p
na pocieszenie dodam, że ja od początku lipca tak sobie czekam...
maomowny40
26.10.2015, 19:44
Właśnie przed chwilą mnie wywaliło i obszar serwera uszkodzony
maomowny40
26.10.2015, 19:45
i co dalej obszar serwera uszkodzony nie mogę się zalogować!!!!!!!!!!!!!
hmm u mnie to samo tylko ze z kolonia nie moge wejsc na nia ;/
hmm u mnie to samo tylko ze z kolonia nie moge wejsc na nia ;/
Dobrze że grac możesz :D
jak grac jak wojsko wyslane marszalki tez jak grac panie jak grac
No to witajcie.Odpaliłem ,,synków małego krawca" i obszar serwera uszkodzony.Premia leci ,wszystkie garnizony co do sztuki wysłane na przygodę,a ja nic nie mogę zrobić.Jak tak dalej pójdzie to i ewent przeleci,a dynie z przygód które mógłbym pozyskac z przygód przepadną.
No to witajcie.Odpaliłem ,,synków małego krawca" i obszar serwera uszkodzony.Premia leci ,wszystkie garnizony co do sztuki wysłane na przygodę,a ja nic nie mogę zrobić.Jak tak dalej pójdzie to i ewent przeleci,a dynie z przygód które mógłbym pozyskac z przygód przepadną.
U mnie już to trwa 3 tydzień :( I nic.... support uparcie milczy, a event leci...
pawlito80
27.10.2015, 18:58
to są jakieś żarty, ja od piątku po konserwie nie mogę robić przygód, no chyba że ktoś mnie zaprosi, ale dropy trzeba też oddać, support mi odpisał czy problem dalej występuje? oczywiście, że występuje ale już nic mi nie odpisali...
U mnie to samo. Fajny event, nie ma co.
pawlito80
29.10.2015, 17:32
witam, support ma więcej zgłoszeń a przerwa techniczna była i jak miałem błąd to dalej on występuje, powstał po przerwie w ubiegły piątek, teraz mamy czwartek, byłą przerwa więc dlaczego ten błąd nie został jeszcze naprawiony, kto mi odda punkty exp i kto mi odda dynie, których nie zdobyłem nie mogąc robić przygód?????????
proszę o odpowiedź co robi support w tej sprawie??
http://scr.hu/9kfj/53kqe
Adamynas
29.10.2015, 17:44
A więc...musisz poczekać aż wymienią wszystkie farmy na ulepszone, w święta wymienią młyny wodne na ulepszone, no i może, ale to może na wielkanoc wprowadzą ulepszony support, który pracuje 3x szybciej niż dotychczasowy!!! takie jaja ale zbugami :)
ej, ja juz drugi raz w tym tygodniu mam "uszkodzony obszar serwera", nie za często ?? Właśnie sobie wlazłem a tu - zonk. Za co sie pytam .
Adamynas
30.10.2015, 09:27
do czech x sztuka a później może wypłynie z tego nałuka :D
i u nas to samo zablokowana przygoda wojsko i nie daje się anulować i wywala za każdym razem z gry gdy widac komunikat Obszar serwera uszkodzony
Lord_Crain
31.10.2015, 12:23
No i trafiło tez moja przygodę z uszkodzonym obszarem, coś im się sypie w tej grze :( :( :(
jacekm007
02.11.2015, 00:50
u mnie dziś po południu się na przygodzie cr wywaliło i też uszkodzony obszar.Wspólnik też ma ten błąd przy próbie wejścia na przygodę.Na swoja przygodę i na wyspę wchodzi normalnie,błąd wywala przy wejściu na przygodę moją gdzie został zaproszony.N a szczęście wyspa chociaż działa.
nie mogę wejść na przygodę cr : obszar serwera uszkodzony.
Generałów wcięło razem z wojskiem.
pewnie przyjdzie czekać do konserwy.
I jak tu uzbierać te dynie?
pawlito80
03.11.2015, 09:49
dlaczego nikt nic z tym nie robi??? kto nam odda te dynie których nie możemy uzbierać robiąc przygody?? Ja nie mogę zacząć przygody choć żadnej nie mam rozpoczętej. Mam chwile czekać a czekam już 10 dni i dalej nic.
romsheff
03.11.2015, 09:57
Jestem w połowie Bohaterskiego i też "obszar serwera uszkodzony"
Mógłbym spróbować anulowac przygodę, ale szkoda już straconego wojska i ewentualnego dropa.
Hugo256_
03.11.2015, 19:29
Sytuacja z dosłownie przed 10min na czarnych rycerzach prntscr.com/8ymaia
Widać spawa nie odosobniona. Najpierw miałem problemy z całą wyspą bo obszar serwera był uszkodzony. Jakoś cudem naprawili to teraz następny bonusik z cr. Porażka do kwadratu. A konkretnego rozwiązania problemu jak nie było tak nie ma ponieważ co chwile wraca w różnej postaci.
JUż ponad trzy tygodnie minęły...support nic kompletnie nie zrobił. Czyli: generałów dalej nie mam, przygody żadnej nie mogę zrobić, event przepadł.Żenada.
Jestem w połowie Bohaterskiego i też "obszar serwera uszkodzony"
Mógłbym spróbować anulowac przygodę, ale szkoda już straconego wojska i ewentualnego dropa.
anulować też nie będziesz mógł , Pozdro :)
Mam "obszar serwera uszkodzony" na głównej mapie.
Właśnie napisałem do supportu.
Jaka jest szansa, że uda mi się dobrać do gry w rozsądnym czasie i że będę mógł przynajmniej skończyć osiągnięcia i zakupy?
Ktoś to już przerabiał?
Mam do ubicia jeszcze dwie sztuki golema i do uzbierania kilkanaście dyniowych pokemonów, czyli jeżeli ucieknie mi weekend, to będę miał nieodwracalną stratę.
Hugo256_
06.11.2015, 23:52
Witaj
Marne szanse. Mi wyspę wskrzesił support dzień po tym jak napisałem do nich o problemie ( nocny skrypt w tym wypadku przynajmniej mi nie pomógł ) a support w weekendy nie pracuje a więc nie wygląda to dobrze.Powodzenia.
Pozdrawiam
Rosadamascena
06.11.2015, 23:57
Weekend spisz na straty, support pracowął dziś do 19:00, teraz będą dopiero w poniedziałek :/
Obszar serwera uszkodzony kiedy to wróci do normy. Przygoda Kolonia rozpoczęta i co dalej robić??? nic nie idzie zrobić pozdrawiam
Ten sam problem mam pisze że serwer jest uszkodzony .Robiłem przygodę ,kolonia połowę zrobiłem i nawet wojska nie wróciły, kto mi na ten problem odpowie
SeptimusFlu
09.11.2015, 18:26
Sam do siebie gadasz ? :D
Niedługo obchodzić będę okrągłą "miesięcznicę" kiedy to obszar serwera uszkodzony spowodował że nie mogę wykonywać żadnych przygód, a 10 generałów nie wróciło z przygody....jedyne co mogę robić to bawić się na wyspie głównej. Support w dalszym ciągu milczy...
no mi wlasnie obszar uszkodzony w dmk wywlilo - prmka sie konnczy za 7 dni sobie porobilem krawcow az milo - mam nadzieje ze suport jednak dziala:(
Obszar serwera uszkodzony ;-(
mam nadzieję że suport szybko się z tym upora
gothikam
18.11.2015, 23:16
odpalilem dzisiaj zdradzonego; wyslalem cale wojo; ubilem pierwszy oboz i po przygodzie; pokazuje ze obszar servera uszkodzony i wywala mnie z gry.
gothikam
18.11.2015, 23:21
widze ze piszecie juz o tym od paru tygodni; jak support bedzie dzialal w takim tempie to niedlugo beda kupowac sobie sami diamenty jak servery opustoszeja
U mnie trwa to od września.....i dalej nic tak zwany "support" nie zrobił kompletnie nic.
Mamy grudzień......a w moim temacie nikt nawet palcem nie ruszył. Dalej nie potrafię wejść na żadną przygodę i dalej moi generałowie od września nie wrócili z przygody Dzielny mały krawiec. Support uparcie milczy. Ignorują mnie.
Adamynas
04.12.2015, 11:44
Więc zrób to samo... olej ich i poszukaj jakiejś innej gry, chyba że wyłożyłeś $$ na klej to ich pogoń rzecznikiem praw konsumenta za niezgodność z umową :)
Adamynas
05.12.2015, 13:05
Olali... oni nie naprawiają poważnych błędów, mydlą oczy nowym czatem, nową skórka na budynki, takie pitu pitu albo się samo jakimś cudem naprawi albo czyść ciacho każdego dnia
Tornados
05.12.2015, 13:21
Olali... oni nie naprawiają poważnych błędów, mydlą oczy nowym czatem, nową skórka na budynki, takie pitu pitu albo się samo jakimś cudem naprawi albo czyść ciacho każdego dnia
Samo? Raczej przez przypadek naprawia problemy z uszkodzonymi obszarami przy dodawaniu nowego czatu :D I wszyscy beda zaskoczeni
Adamynas
05.12.2015, 13:28
Tak, to miałem na myśli, samo przez się przy okazji innych prac :)
a pisanie z supportem to jak walka z wiatrakami, można to porównać do: nagram jedną odpowiedź na sekretarkę i za każdym pytaniem będę wciskał play O.o
Mnie z kolei wczoraj co godzine mnie wywalało.
pawlito80
06.12.2015, 05:53
a gdzie jest mój wpis ostatni? możliwe, że został usunięty? był pod wpisem Adamynasa tym o 10:44 4.12.2015 ...
Adamynas
06.12.2015, 10:49
Oczywistym jest, że władza usuwa niewygodnych... tak było, jest i tak będzie nadal
Tornados
06.12.2015, 11:01
a gdzie jest mój wpis ostatni? możliwe, że został usunięty? był pod wpisem Adamynasa tym o 10:44 4.12.2015 ...
Z tego co pamietam to zamiesciles tam tresc rozmowy z supportem a tego robic NIE wolno
EX_Dante
06.12.2015, 12:56
Twój post naruszał Regulamin. Proszę zapoznać się z nim TUTAJ (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14979-Zasady-Og%C3%B3lne).
pawlito80
06.12.2015, 13:35
Twój post naruszał Regulamin. Proszę zapoznać się z nim TUTAJ (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14979-Zasady-Og%C3%B3lne).
Jeśli kogoś obraziło to co napisałem to bardzo przepraszam. Ale może szanowny MOD ma jakieś informacje na temat poprawki związanej z problemem tutaj opisywanym przez graczy, kiedy można się spodziewać poprawki, która pozwoli graczom robić normalnie przygody?
Chcielibyśmy tylko wiedzieć kiedy to będzie naprawione i jakie rekompensaty otrzymamy?
Pozdrawiam
Ostatnio ktoś z supportu w końcu odpisał, że ponoć pracują nad problemem. Trwa on od września a ja teraz nie mogę robić przygód swiątecznych. ŻENADA!
Fleotria
16.12.2015, 18:52
Najgorsze w tym jest że nie znasz dnia ani godziny a każdego z nas to może spotkac, a potem juz nam zostaje tylko bezduszny suport i liczenie że coś dla nas zrobią..
A co do rekompensaty za straty to raczej nie ma co się spodziewać, wystarczy poczytac regulamin użytkowania, już prawnicy zadbali o to żebyśmy nie mieli żadnych praw nawet jak płacimy i kupujemy diamenty :)
Minął wrzesień, październik, listopad.....mija grudzień. Za pasem 2016 rok....a support ani beeeeee, ani meeeee :( Problem jest chyba nierozwiązywalny bo wstydzą sie nawet odpowiadać :(
UWAGA !!! Ogłaszam wszem i wobec , że po kilku miesiącach w końcu mój problem został rozwiazany :) generałowie wracają do bazy, i w koncu mogę robić przygody :)
Rosadamascena
25.12.2015, 00:37
UWAGA !!! Ogłaszam wszem i wobec , że po kilku miesiącach w końcu mój problem został rozwiazany :) generałowie wracają do bazy, i w koncu mogę robić przygody :)
I widzisz? Support przetrzymał Cię by zrobić Ci prezent gwiazdkowy ;)
Adamynas
25.12.2015, 10:17
I widzisz? Support przetrzymał Cię by zrobić Ci prezent gwiazdkowy ;)
Nie tylko jego :)
Nie tylko jego :)
Gratki i witaj z powrotem ;)
no i posypał się serwer akurat w czasie eventu zaj......... :<
Mareziak
05.01.2016, 22:20
No to zajefajnie, premka ON, synkowie na ukonczeniu 1 obóz do ubicia, a tu ci BB zasponsorowało nowy komunikat.
"Serwer przeciążony, spróbuj w innym terminie" (próbowałem o różnych godzinach )
Suport ma człowieka w ....... (wiecie gdzie)
Zastanawiałem się nad uruchomieniem nowego konta przesłaniem wszystkiego na nowe konto ale to według BB jest push i BAN.
I oto w ten sposób mam grę (szukanie, stawianie kopalń, premiowanie) czad nie wiem za co się zabrać.
Mareziak
06.01.2016, 20:16
Naprawili cud tylko 3 dni :)
http://static.pokazywarka.pl/i/6293601/771224/uszkodzony.jpg
Nowa fala :)
Dan_sing
03.02.2016, 17:21
od ponad 24 godzin nie mozna sie zalogowac bo ciagle jest uszkodzony obszar serwera- kiedy to bedzie naprawione?!!!
od ponad 24 godzin nie mozna sie zalogowac bo ciagle jest uszkodzony obszar serwera- kiedy to bedzie naprawione?!!!
u mnie zadziałali po dosłownie chwili znów to samo...
Kouta_Aoi
04.02.2016, 15:41
Po aktualizacji oto efekt ich pracy. Wszedłem chociaż jeden raz dalej, niż przez ostatnie dwa dni. Niestety tylko raz.
http://i.imgur.com/6uY176T.jpg
Dan_sing
04.02.2016, 16:09
u mnie tak samo... Aktualizacja minela a nadal nie mozna sie zalogowac:( ciekawe czy tak bedzie jeszcze przed dzien, tydzien czy miesiac? dno po prostu...
BB_Penelopa
05.02.2016, 16:47
Witam
Bardzo proszę, abyś skontaktował się w tej sprawie z naszą pomocą techniczną. Postaramy się pomóc.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Kouta_Aoi
07.02.2016, 22:16
Pomoc techniczna mi pomogła. Jestem im wdzięczny. Jeszcze jedna sprawa im została i będzie super.
shadowstar
08.02.2016, 05:02
Ja wysłałem zgłoszenie do supportu i nie otrzymałem żadnego e-maila że zgłoszenie zostało przesłane ?
@shadwstar poszukaj w spamie, a jeśli nie ma, to wyślij maila z innego adresu mailowego.
Pozdrawiam
cz0rcik