PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z chrome i zacinaniem gry

szwargotka
20.10.2015, 02:00
Gdyby ktoś mądry nie zamknął tematu w jakim pytałam o grę zacinającą na chrome - to może bym tam odpisała na to: :p

Kliknij prawy -> wybierz ustawienia -> kliknij taki monitorek po lewej -> wylacz przyspieszenie sprzetowe
Flasha "poprawili" i skacze

- ze nic nie pomogło, może jakieś rady, albo wie ktoś kiedy to naprawią?
czy raczej przeglądarkę trzeba zmienić, tylko ze na innych też zacina a do chrome jestem przyzwyczajona
BB zauważy problem czy nadal będzie BeBe?

doradz
20.10.2015, 07:35
Na ff też się zacina i wiesza odkąd wprowadzili xxl, więc to chyba nie kwestia przeglądarki
Czyszczenie ciastek i wyłączenie opcji (animacja, gorsza grafika itd) nie pomaga

Lord_Crain
20.10.2015, 12:16
Flash nie nadąża, przy takim rozszerzeniu mogliby dodać mini instalke na system wspomagającą grę :)

Bartexio
20.10.2015, 13:05
Dobra a co zrobić na chrome jeśli nie można wcale ataku wysłać ? mimo iż armia jest i gienek też załadowany

Rosadamascena
20.10.2015, 13:08
U mnie na Maxthon'ie jest w miarę. Chociaż fakt, od czasu do czasu przeglądarka muli na kilkanaście sekund, nie mogę wtedy nic zrobić.

Instalki pewnie się nie doczekamy, bo wtedy "to nie będzie gra online" - tak jak już było kiedyś (klik (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/39525))

Bartexio a relog i czyszczenie ciastek przeglądarki albo pamięci flash player'a nie pomogło?

Bartexio
20.10.2015, 16:03
Na szczęście się udało stłumić bunt i gra działa póki co już normalnie

szwargotka
20.10.2015, 17:50
Bartexio a jak to udało się zrobić w twoim przypadku?