Zobacz pełną wersję : Gra Skrócenia czasu dojścia wojska na przygody
Proponuję skrócenie czasu dojścia wojska na przygody i jego powrotu na wyspę. Obecny czas dla wolnych generałow (30 min.) i szybkich generałów (15 min.) jest, moim zdaniem, zdecydowanie za długi. Proponuję skrócenie tego czasu do 10 minut dla wolnych generałów oraz 7,5 minuty dla szybkich generałów.
jak by sie na takie coś zdecydowali to raczej tak jak w przypadku marszałków wszystko za klejnoty, niestety ta gra na tym polega, płacisz i nie czekasz, albo nie płacisz i czekasz, taki model
Tornados
31.08.2015, 15:58
Dodac drzewka umiejetnosci i tyle:D
Drzewka to swoją drogą.
Jak do tej pory w drzewkach zawsze pojawiały się wartości procentowe i podejrzewam że i w ewentualnych um. generałów też tak będzie. Więc np. skrócenie czasu 5/10/15% to i tak będzie niewiele bo czas podróży jest i tak stosunkowo nieduży.
misiasia
31.08.2015, 20:26
pewnie, e nie chce mi się tyle czekać, zanim generałowie się zawleką zacną walczyć :)
Rosadamascena
31.08.2015, 21:44
Spacer gienków to pół biedy... Najgorzej jak się kogoś zaprosi na dropa i zaproszony zamknie bez pytania przygodę. 1,5h czekania jeśli ma się nie za dużą populację, a puszkarze, elita i kusze idą na pieszo zamiast jechać na koniu generała :) I jeszcze premium czasem ucieka, chciałoby się poexpić, a tu gucio ;)
YAHIKO_FX
31.08.2015, 22:57
Dobry pomysł, nie ma sensu zniechęcać graczy do grania CZEKANIEM aż szanownie "dopłyną". Teraz gdy mają wprowadzić nowe jednostki, słabsze przygody nigdy nie dadzą tyle expa by wbijać szybko poziom ponad 50, będzie się dłużej grało w przygodę, a nie czekało na garnizony.
Jestem na nie i nie bede argumentowal dlaczego mimo ze jestem jak widze w glosowaniu w mniejszosci
Oczywiscie jestem za wprowadzeniem drzewka umiejetnosci do generalow :) urozmaiciloby to troche nasze podboje :P
Pozdrawiam
BB_Penelopa
04.09.2015, 13:31
Witam!
Wasze pomysły zostały przekazane deweloperowi. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wasze pomysły zostały przekazane deweloperowi. :)
Które ? Bo jak dla mnie i pewnie większości tu grających np. takie coś jak łączenie przedmiotów w gwieździe to priorytet. Ty Penelopa pewnie w to nie grasz więc obejrzyj sobie takie video http://youtu.be/Bov44QZOCAY i pomyśl sobie o szukaniu czegoś w tym bałaganie. Nie wspomnę o odciążeniu bazy danych z 10k do 100 rekordów jednego gracza. To byłaby zmiana na mega duży plus ale rozumiem, że ważniejsze niż chociażby poprawienie żenujących błędów w pvp, dzięki którym nie da się grać jest wprowadzenie "długo oczekiwanej" aktualizacji XXL i naprawieniu "O przenoszeniu budowli" oraz "Długie łuki" :D
MOD_Victoria2
06.09.2015, 04:45
Podobny pomysł był przedstawiany TUTAJ (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/36266-Genera%C5%82owie-i-Premia).
Z tymże czas miałby być skrócony po użyciu specjalnej premii :)
BB_Penelopa
07.09.2015, 15:27
Które ? Bo jak dla mnie i pewnie większości tu grających np. takie coś jak łączenie przedmiotów w gwieździe to priorytet. Ty Penelopa pewnie w to nie grasz więc obejrzyj sobie takie video http://youtu.be/Bov44QZOCAY i pomyśl sobie o szukaniu czegoś w tym bałaganie. Nie wspomnę o odciążeniu bazy danych z 10k do 100 rekordów jednego gracza. To byłaby zmiana na mega duży plus ale rozumiem, że ważniejsze niż chociażby poprawienie żenujących błędów w pvp, dzięki którym nie da się grać jest wprowadzenie "długo oczekiwanej" aktualizacji XXL i naprawieniu "O przenoszeniu budowli" oraz "Długie łuki" :D
Witaj. :)
Gram. Sugestia dotycząca łączenia przedmiotów również została przekazana deweloperowi.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witaj. :)
Gram. Sugestia dotycząca łączenia przedmiotów również została przekazana deweloperowi.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
No pięknie, a my tu 3 lata trąbimy o tym, a się okazuje, że w BB o tym nie wiedzą :D
Tornados
07.09.2015, 17:58
No pięknie, a my tu 3 lata trąbimy o tym, a się okazuje, że w BB o tym nie wiedzą :D
Pamietaj ze Penelopa nie decyduje o wprowadzanych nowosciach
O tym decyduje wspomniany deweloper wiec do niego zglos pretensje :)
ja tam wole jak moje wojsko idzie dluzej....
Uranos_old
15.02.2016, 23:18
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 08.09.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos