PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Gwiezdne monety czy eXP do wyboru od 50 poziomu

YAHIKO_FX
18.08.2015, 19:37
Czy chciałbyś/chciałabyś aby po wprowadzeniu nowości dotyczacych zwiekszenia poziomów graczy do 75 była mozliwośc wyboru od 50 lvl w wiadomościach w dropach czy chcemy z nich punkty doświadczenia (exp) czy gwiezdne monety, wprowadzając 2 przyciski, na podobnej zasadzie jak to jest z wyborem gdzie ma drop trafić czy do magazynu czy do gwiazdy?

set2g
18.08.2015, 19:57
poco kombinować, lepiej umożliwic kupować to co jest za gwiezdne obecnie inna walutą

Lipek
18.08.2015, 23:58
Oczywiscie ze chce miec wybor. Nie bede gonil za 75 poziomem. Posiedze jeszcze troche na 50. Robiac przygody (tluke w 100% tylko Azyl Bandytow) chce miec mozliwosc zakupu klejnotow za GMy.

YAHIKO_FX
28.08.2015, 20:31
Jednej istotnej rzeczy nie brałem pod uwagę tworzac ten wątek, ilość eXPa będzie coraz większa i zamienianie ich na gwiezdne monety nie było by najlepszym pomysłem, bo nagle byśmy ich mieli szybko i pełno, więc ogłoszone propozycje zmian są lepszym rozwiazaniem aby wypadały gwiezdne monety z przygód (nie zamiast eXPa lecz osobno), z zadań. Mam jedynie nadzieję że uwzględnili tych graczy którzy nagromadzili ich sporo niż nowi gracze którzy od 50 lvl do 75 będą w stanie zdobyć. Może pozostawią zamienianie eXPa ze starszych łatwiejszych przygód na gwiezdne, w tych przygodach w których nie beda mogły uczestniczyc nowe jednostki, a w tych co będą nowe jednsotki by wypadały inaczej.

Uranos_old
15.02.2016, 23:10
Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 28.08.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Uranos