Zobacz pełną wersję : Gra Gwiezdne monety czy eXP do wyboru od 50 poziomu
YAHIKO_FX
18.08.2015, 19:37
Czy chciałbyś/chciałabyś aby po wprowadzeniu nowości dotyczacych zwiekszenia poziomów graczy do 75 była mozliwośc wyboru od 50 lvl w wiadomościach w dropach czy chcemy z nich punkty doświadczenia (exp) czy gwiezdne monety, wprowadzając 2 przyciski, na podobnej zasadzie jak to jest z wyborem gdzie ma drop trafić czy do magazynu czy do gwiazdy?
poco kombinować, lepiej umożliwic kupować to co jest za gwiezdne obecnie inna walutą
Oczywiscie ze chce miec wybor. Nie bede gonil za 75 poziomem. Posiedze jeszcze troche na 50. Robiac przygody (tluke w 100% tylko Azyl Bandytow) chce miec mozliwosc zakupu klejnotow za GMy.
YAHIKO_FX
28.08.2015, 20:31
Jednej istotnej rzeczy nie brałem pod uwagę tworzac ten wątek, ilość eXPa będzie coraz większa i zamienianie ich na gwiezdne monety nie było by najlepszym pomysłem, bo nagle byśmy ich mieli szybko i pełno, więc ogłoszone propozycje zmian są lepszym rozwiazaniem aby wypadały gwiezdne monety z przygód (nie zamiast eXPa lecz osobno), z zadań. Mam jedynie nadzieję że uwzględnili tych graczy którzy nagromadzili ich sporo niż nowi gracze którzy od 50 lvl do 75 będą w stanie zdobyć. Może pozostawią zamienianie eXPa ze starszych łatwiejszych przygód na gwiezdne, w tych przygodach w których nie beda mogły uczestniczyc nowe jednostki, a w tych co będą nowe jednsotki by wypadały inaczej.
Uranos_old
15.02.2016, 23:10
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 28.08.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos