Zobacz pełną wersję : Gra Koszary
Witam,
Moja propozycja jest zamiana wszystkich koszar (Zwykłe , Kolonie oraz Te na Nowe Jednostki co ma być)
w 1 budynek z zakładkami tak jak w magazynie prowiantu, oraz wprowadzenie tak jak w epickim składzie produkcje na dane jednostki.
Działałby tak samo jak typowy epicki skład tylko w wersji militarnej.
Były by 3 taśmy produkcyjne na dane wojsko , ale premka by była jedna na ten budynek tak jak na epickim.
Dzięki temu zaoszczędzimy sporo miejsca.
YAHIKO_FX
14.08.2015, 16:15
Tylko pytanie na jakim lvl musiały by być te koszary by tworzyły jednostki z aktualną prędkością.
Wiesz ewentualnie można by było wprowadzić to samo na zasadzie epickiego , aby była możliwość odblokowania prędkości za odpowiednie materiały
Tornados
14.08.2015, 17:22
Tak a potem znowu lament w stylu: czemu mam placic x ilosci y surowca zeby dostac pare monet?
Rosadamascena
14.08.2015, 19:57
Gdyby tak wprowadzili pojawia się pytanie co ze starymi koszarami - po upgrade na 5 lvl utrata budynku i zaczynanie od zera boli ;) Ogólnie jakieś Epickie Koszary, najlepiej łączące Koszary, "Nowe Koszary" i Akademię Wojskową mogłyby być strzałem w 10 o ile będzie gdzie je postawić ;) Bo nawet miejsc 2x3 bez pieńków i krzaków mamy na wyspach tak naprawdę niewiele, zaś przebudowa 2 sektorów (zwłaszcza jak ktoś ma zawaloną wyspę) nie jest tanią sprawą... Chyba, że dadzą 1-2 tygodnie darmowego przenoszenia budynków :D W sumie wypadałoby żeby dali po aktualizacji bo wchodzi tyle nowych budowli, że nie wiem jak niektórzy je poutykają...
Tornados
14.08.2015, 20:03
W sumie wypadałoby żeby dali po aktualizacji bo wchodzi tyle nowych budowli, że nie wiem jak niektórzy je poutykają...
Nowe budowle trzeba bedzie na nowych wyspach dawac :) Temu je daja jakby nie patrzec
Rosadamascena
14.08.2015, 20:14
oj Tornados ciiiichooo... ja chcę główną wyspę przebudować w całości i mi potrzebne darmowe przenoszenie budynków :P czekam od dawna a tu cisza o tym :(
Uranos_old
15.02.2016, 22:32
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 14.08.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos