Zobacz pełną wersję : Gra Przygody-kontynuacje za łodygi lub monety gwiezdne
Suneater
12.08.2015, 15:02
Po zmianie dropów prawdopodobieństwo trafienia przygód typu: Starzy przyjaciele, Matczyna Miłość, Najazd Wikingów, Powrót do Azylu Bandytów czy KZE, jest równe trafieniu 6 w totka.
Moja propozycja to dodanie w Sklepie możliwości kupienia tych przygód lub chociażby części, za łodygi lub monety gwiezdne ( z którymi i tak nie ma co robić ). Tym bardziej, że kontynuacje krawców można kupić za monety gwiezdne, więc czemu i nie te przygody ?
Cena, wiadomo do ew. ustalenia.
P.S. Tak wiem, że Najazd jest za klejnoty i tej przygody BB nie udostępniłoby za łodygi/monety gwiezdne.
Po zmianie dropów prawdopodobieństwo trafienia przygód typu: Starzy przyjaciele, Matczyna Miłość, Najazd Wikingów, Powrót do Azylu Bandytów czy KZE, jest równe trafieniu 6 w totka.
Moja propozycja to dodanie w Sklepie możliwości kupienia tych przygód lub chociażby części, za łodygi lub monety gwiezdne ( z którymi i tak nie ma co robić ). Tym bardziej, że kontynuacje krawców można kupić za monety gwiezdne, więc czemu i nie te przygody ?
Cena, wiadomo do ew. ustalenia.
P.S. Tak wiem, że Najazd jest za klejnoty i tej przygody BB nie udostępniłoby za łodygi/monety gwiezdne.
Matczyna mi wpada dość często:P
Matczyna mi wpada dość często:P
Ale nie wszyscy mają takie szczęście :)
YAHIKO_FX
12.08.2015, 20:03
Wystarczy zwiększyć szanse trafienia tych przygód, bo troche przegieli.
uwazam ze jak wszystko bedzie do nabycia u kupca to gra straci sens i bedzie jeszcze nudniej niz teraz
Oczywiscie ze na TAK. Robie dziennie 2-5 Azyle Bandytow (od ponad 3mcy) i wpadlo mi az 5 Powrotow. Szal. Albo niech zwieksza prawdopodobienstwo znalezienia w dropie przygod z 1szego posta, albo niech przygody te wyladuja w sklepie (nawet za klejnoty, byle nie za kosmiczna sume).
Hakardrag
13.08.2015, 18:31
Popieram każde rozwiązanie które zachęci mnie do robienia i szukania przygód :)
Od kilku miesięcy nie wysyłam poszukiwaczy po przygody, bo dość już mam zaśmieconą Gwiazdę. Liczyłem że BB wprowadzi chociaż wymianę przygód na mapy bym mógł kupić to co chcę, no ale cóż ... ile to już naszych pomysłów poszło do kosza?
Uranos_old
15.02.2016, 22:27
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 13.08.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos