PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Narzędzie do śledzenia ścieżki dla przygód

broda102
02.08.2015, 21:54
Proponuję aby w przygodach także pojawiła się opcja śledzenia ścieżek generałów - taka sama jak w ekspedycjach.

Narzędzie do śledzenia ścieżki w PvP

Narzędzie do śledzenia ścieżki w PvP pozwala na zaplanowanie różnych dróg.
Podczas Ekspedycji opcja do "Ustawienia podglądu ścieżki" jest dostępna w Menu budowy, pozwala na ustawienie duchowego garnizonu na mapie
Gdy duchowy garnizon zostanie postawiony, przy kursorze pojawia się jego ikona, co oznacza, że można wskazać cel i śledzić ścieżkę w czasie rzeczywistym
Wskazywanie duchowych elementów (garnizonów lub flag) spowoduje wyświetlenie dostępnych dróg ataku i podświetli strefy przechwycenia znajdujące się po drodze
Gracz może postawić do 5 duchowych garnizonów stanowiących punkty początkowe do planowania drogi
Kliknięcie na dowolnym duchowym elemencie pozwoli na przeniesienie go, zaś opcja "Usunięcia podglądu ścieżki" dostępna jest w Menu budowy

http://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2015_07_13_garrison_path.jpg (http://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2015_07_13_garrison_path_f.jpg)

YAHIKO_FX
02.08.2015, 22:54
Też jestem za tym na Tak, juz pisałem o tym jak były pierwsze informacje na testowym o tym (że szkoda że nie ma tego dla generałów od zwykłych przygód). Niby jest symulacja, ale nie ma tej z cieniem garnizonu, by móc z góry rozplanować czy równo się ustawiło garniozon, np. gdy chcemy robić bloki i kilka fal ataku.

broda102
28.05.2016, 10:27
:P

doradz
28.05.2016, 11:58
Pod jednym warunkiem, że nie będą zbugowne tak jak na ekspedycjach :/
Często zdarza się, że duchowy generał się zawiesza, blokując miejsce dla postawienia normalnego garnizonu.
Ryzykowna sprawa

Polkjmn
28.05.2016, 18:39
:P

Podbijanie? :P

broda102
28.05.2016, 18:54
Podbijanie? :P

Hehe jak się samemu nie docenisz to nikt cię nie doceni

Chociaż pewnie większość nawet nie wie jak to działa - także mogę sobie pisać...

Dobrawa_old
07.10.2016, 18:06
Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
Mod Dobrawa