Zobacz pełną wersję : Bajkowy Zamek uśpiony, ale fasolki żre !
Hakardrag
02.08.2015, 13:57
Nie zwróciłem na to uwagi do momentu, aż zeżarł wszystkie, nawet te co przed chwilą wpadły od odkrywcy, wtedy zauważyłem buga. Ostatnio rzadko się loguję, więc za miesiąc czy dwa w ogóle bym nie wiedział że mi coś zniknęło.
A na pocztę BB przysyła mi zachęty abym wrócił do aktywnej gry :mad: Po takiej "zachęcie" to raczej będę wpadał raz na jakiś czas by sprawdzić czy mi coś znów nie znika :confused:
Tornados
02.08.2015, 14:13
Czasem sie tak buguje
Pewnie wystarczy wlaczyc i wylaczyc produkcje
Hakardrag
02.08.2015, 20:15
Nie wystarczyło - ciągle mi żre fasolki :(
BB_Penelopa
04.08.2015, 17:38
Witaj Hakardrag!
Jeżeli problem w dalszym ciągu występuje, napisz proszę do supportu (http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie).
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Hakardrag
05.08.2015, 11:17
Witaj Penelopo
Napisałem i nawet poproszono mnie o dowody. Zrobiłem w nocy kilka zrzutów przed i po dodaniu fasolek do magazynu - i na szczęście udało mi się udowodnić że ponoszę straty kiedy Zamek śpi. Niestety nie potrafię tylko udowodnić jak wielkie poniosłem straty, bo mamy okres wakacyjny więc nie było mnie w grze dosyć długo.
Zaproponowałem BB aby wszystkie łodygi na moim koncie zamieniono na fasolki - tak będzie uczciwie.
Zobaczymy co będzie dalej. Obym znów jak w przypadku zniknięcia Złotej Wieży, nie musiał czekać trzy miesiące na decyzje.
Pozdrawiam
Hak
PS.
Coś już chyba zmienili w ustawieniach mojego uśpionego Zamku, bo z 60 fasolek zostało 35 więc zeżarł tylko 25 :) No to pozostała już tylko kwestia zamiany łodyg na fasolki po kursie w jakim Zamek przerabia bez premiowania.