Zobacz pełną wersję : Obszar Serwera Uszkodzony
jozioblabla
25.06.2015, 19:39
Witam
Chciałem się zapytać czy komuś to też się dzisiaj po konserwacji trafiło?
MOD_Zeus4
25.06.2015, 19:48
W przypadku problemów z działaniem gry proszę kontaktować się z supportem.
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/25410-FAQ-Jak-skontaktowa%C4%87-si%C4%99-z-Supportem
jozioblabla
25.06.2015, 19:50
W przypadku problemów z działaniem gry proszę kontaktować się z supportem.
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/25410-FAQ-Jak-skontaktowa%C4%87-si%C4%99-z-Supportem
Zgłosić, zgłosiłem. Tylko się chciałem dowiedzieć czy jestem jedyny "chosen one" wśród regularnie logujących się :)
Dziś zadziałało. Więc już jest ok.
Mr_SOLAR
27.06.2015, 10:26
Witam dziś rano wszedłem do gry było wszystko normalnie, po czym wszedłem w raporty z przejęcia koloni przez Kogoś, po otwarciu owych raportów pojawił sie komunikat obszar serwera uszkodzony prosimy spróbować ponownie, wywala od razu na główną stronę. teraz każda próba logowania kończy się tym samym w momęcie wejścia na wyspe pojawia sie komunikat i wywala na główna stronę, nie pisac o ciasteczkach, czyszczone, próby odbywały sie na kilku komputerach.
Wniosek sie nasuwa jeden, BB znowu coś sknociło z koloniami a szkoda bo chciałem w ogólno światowym wskoczyć z 4 na 1 miejsce za podbicie małej wyspy.
qurna 14 minut bez podbicia szefa mapy i po ekspedycji (((( to samo i co mi da raport
mało tego, ani wejsc ani anulowac sie nie da
jozioblabla
27.06.2015, 17:38
Ponownie dziś mam uszkodzony obszar serwera. Wywaliło mnie przy próbie klepnięcia oferty na handlu.
Zakładam więc, że jest coś nie tak z wersją gry po konserwacji.
Mr_SOLAR
27.06.2015, 20:25
jest coś nie tak, mało tego nie dość że sie nie mogę dostac do gry to mam odpalone kopalnie przemysłowe
Tornados
27.06.2015, 21:41
Uszkodzony obszar serwera naprawia nocny skrypt
Dzisiaj raczej sie juz nie zalogujesz;/
mam podobny problem...
ponoc jak ktos ma 6 zajetych kolonii to tak sie moze przytrafic :/
dzis pojawil sie kolejny blad.Na ekspedycjach pojawialo sie cos takiego..... scr.hu/2i2k/dn1i8 aby bylo ciekawiej,tylko na obozach mieszanych.
dzis pojawil sie kolejny blad.Na ekspedycjach pojawialo sie cos takiego..... scr.hu/2i2k/dn1i8 aby bylo ciekawiej,tylko na obozach mieszanych.
ten blad to jest od zawsze ;)
Agnieszka_N
01.07.2015, 20:23
U mnie ten błąd się tez przytrafił, z tym że oprócz masy wojska jakie poszło do piachu na kolonii to jeszcze straciłam wszystkich marszałków i kwatermistrzów. Więc o robieniu kolonii mogę zapomnieć.
Zgłosiłam do suportu i co to da? Ze scenariuszami zgłaszałam problem i dostałam odpowiedz że otrzymam albo zwrot przygody albo drop ... do dzisiaj nic nie otrzymałam.
ser_Lucas
01.07.2015, 23:09
Ale co Wy się dziwicie... jak zapytałem support o to, czy jest szansa że naprawią błąd wywalania TSO, gdy za długo jest odpalone na karcie, która jest w tle (w przeglądarce), to mi odpisali, żebym nie miał otwartych innych zakładek w przeglądarce poza TSO, to wtedy błąd się nie będzie pojawiał.... -.- porada godna BB - no comment...
slawek7005
06.07.2015, 21:40
U mnie też padaka - po kilku dniach przerwy chciałem podbić kolonie - 2 ataki do końca i zablokowało obszar - chyba zrezygnuje z tej gry :-(
dziś mnie też dopadło,po południu ok,wieczorem obszar serwera uszkodzony..dziękuję
KKRZYS73
08.07.2015, 11:24
witam ma ktoś dziś problem z zalogowaniem się do serwera bo ja od rana nie potrafię się zalogować wyskakuje okienko i napis "w tym obszarze wystąpił błąd .prosimy spróbować ponownie" :mad:
Jakoś się loguję, ale dłużej niż zwykle
MOD_Zeus4
08.07.2015, 13:58
Wszelkie problemy z dostępem do konta w grze, proszę zgłaszać do supportu.