PDA

Zobacz pełną wersję : Przerwa techniczna zablokowała slot na przygody

Lipek
03.04.2015, 01:31
Witam.
Około godziny 1 nad ranem/w nocy (czwartek) doszło do przerwy technicznej. W tym samym czasie byłem w środku podbijania kolonii. Ze zrozumiałych względów zostałem wyrzucony z gry. Nstp dnia po zalogowaniu do gry sama kolonia zniknęła wraz z dwoma Marszałkami a ja sam nie mogę rozpocząć żadnej przygody (pojawia się informacja o zajętym slocie na przygody), również tej związanej z Wydarzeniem Wielkanocnym co uniemożliwia mi dalszą zabawę. Istnieje więc niemożność wykonywania przygód i zbierania Pisanek z przygód.
Proszę o pomoc.

YAHIKO_FX
03.04.2015, 04:18
Pewnie albo support, albo niestety czekać do konserwacji, a wtedy faktycznie event masz z głowy ;/

Lipek
03.04.2015, 15:30
Napisałem do supportu. Kazali cache wyczyścić. Tjaaa... :rolleyes:

areksal
03.04.2015, 18:35
mam taka sama sytuacje po zdobyciu koloni innego gracza zablokowalo mi slot ;/

Lipek
03.04.2015, 21:21
mam taka sama sytuacje po zdobyciu koloni innego gracza zablokowalo mi slot ;/

Napisz do supportu. O dziwo po krótkiej korespondencji mój problem został przekazany dalej do działu technicznego. Może mi odblokują robienie przygód, chociaż nie liczę na to przed końcem Wydarzenia.

Pytanie tylko gdzie mam się domagać zadość uczynienia. Robiąc kilka(naście) przygód dziennie jestem w stanie zdobyć około 300-500 pisanek dziennie. Mija drugi dzień a ja dalej mam zablokowane przygody. Co więcej - nie mogę nawet skończyć tych przygód z poszukiwaniem pisanek, a co za tym idzie nie zaliczę osiągnięć. Poza tym specjalnie sobie kupiłem przygody Trapper Garrun i W Poszukiwaniu Jaj aby zaliczyć rzeczone osiągnięcia. A tu kupa.