PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Specjaliści na etacie

fenixpiotr
02.04.2015, 19:51
W związku z zablokowaniem tematu gdzie było zbyt dużo odpowiedzi w ankiecie, zakładam nową tutaj

Chodzi o możliwość dla specjalistów - kiedy nie gramy np przez 3 dni - aby dać możliwość wysyłania np geologa - płacąc monetami gildii np - aby znajdywał surowce niejako automatycznie. Nie będzie za 1000mg niech znajdzie jedno złoże co 8h.
i gdyby dało się ustawić na 1 dzień za 600mg to znalazłby np 1 złoże rudy żelaza i 2 złoża węgla
najlepiej juakbyśmy ustalali z góry czego będzie szukał - czyli takie poszukiwanie złóż za specjalną opłatą według harmonogramu...

Czy to się spodoba i jakie jest zapotrzebowanie planuję się dowiedzieć.....

Milady84
03.04.2015, 00:52
W związku z zablokowaniem tematu gdzie było zbyt dużo odpowiedzi w ankiecie, zakładam nową tutaj

Chodzi o możliwość dla specjalistów - kiedy nie gramy np przez 3 dni - aby dać możliwość wysyłania np geologa - płacąc monetami gildii np - aby znajdywał surowce niejako automatycznie. Nie będzie za 1000mg niech znajdzie jedno złoże co 8h.
i gdyby dało się ustawić na 1 dzień za 600mg to znalazłby np 1 złoże rudy żelaza i 2 złoża węgla
najlepiej juakbyśmy ustalali z góry czego będzie szukał - czyli takie poszukiwanie złóż za specjalną opłatą według harmonogramu...

Czy to się spodoba i jakie jest zapotrzebowanie planuję się dowiedzieć.....

No teraz zrozumiałam o co Ci chodzi:) Tylko nie rozumiem po co chcesz szukać złóż przy i tak nie pracującej wyspie?

Polkjmn
03.04.2015, 11:38
Przeczytałem ten post 6 razy. Nie rozumiem zupełnie nic. Da się to prościej napisać? :) Nie wiem o co Ci chodzi :)

Rula
03.04.2015, 19:21
Pomysł głupi. BB chce żebyś się logował dziennie po 3-4 razy a nie raz na 3 dni.

"Czy to się spodoba i jakie jest zapotrzebowanie planuję się dowiedzieć....." Coś ty, Joda?

Milady84
04.04.2015, 12:10
Przeczytałem ten post 6 razy. Nie rozumiem zupełnie nic. Da się to prościej napisać? :) Nie wiem o co Ci chodzi :)
On chce wchodzić do gry raz na kilka dni i żeby w tym czasie odkrywcy za monety gildijne szukali mu złóż w określonych czasach. Tylko nie wziął pod uwagę, ze wyspa mu po 24h i tak wygasa:)

MOD_Victoria2
09.04.2015, 04:04
Podobny pomysł był już przedstawiany tutaj. (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/30231-Siedziba-cechu)

Wątek zamykam

Mod Victoria