Zobacz pełną wersję : Zresetowany licznik pisanek w zadaniu
Mam problem z obecnym zadaniem eventowym. Otóż licznik zdobytych pisanek w zadaniu "Komplet pisanek" z łańcucha "Pisankowy zakład" zresetował mi się dzisiaj do zera, przez co muszę zbierać wszystkie pisanki od nowa. Nie wiem czy przez ten błąd uda mi się ukończyć to zadanie.
Proszę o pomoc
To nie jest błąd - to są nowe zasady fair play i wyrównywania szans. Jeśli chcesz zdobyć większą ilość pisanek BB zaprasza Cię do sklepu po zakup klejnotów.
Milady84
02.04.2015, 11:59
Mam problem z obecnym zadaniem eventowym. Otóż licznik zdobytych pisanek w zadaniu "Komplet pisanek" z łańcucha "Pisankowy zakład" zresetował mi się dzisiaj do zera, przez co muszę zbierać wszystkie pisanki od nowa. Nie wiem czy przez ten błąd uda mi się ukończyć to zadanie.
Proszę o pomoc
A nie zużyłeś tych pisanek na coś, wtedy też cofa licznik? Nie jestem pewna czy o to zadanie chodzi ale jak to to z uzbieraniem 800 pisanek to wystarczy je na chwilę od kogoś pożyczyć lub jeśli posiadasz ich tyle to wystaw je w kantorze i anuluj oferte.
Angel7212
02.04.2015, 12:08
w zadaniu chodzi o zwiększenie ilości pisanek o 800szt, od momentu otrzymania zadania,
jeżeli masz tyle na stanie, to prostu na chwile wyślij do znajomego/lub wystaw w kantorze za jakąś nieosiągalną ofertę i anuluj
Dzięki wszystkim za odpowiedzi!
Faktycznie błąd był po mojej stronie bo kupiłem budynek za pisanki i to mi je odjęło z konta... Po prostu pomyliłem cel misji