Zobacz pełną wersję : gwiazda + dodatki = zwiecha
Schemat wygląda mniej więcej tak jak w temacie. Po kilku godzinach świrowania w grze, wejście do gwiazdy i wybranie zakładki "dodatki" skutkuje zwiechą tj. można sobie klikać dalej, ale nic się już nie przełączy, wyspa wisi i niestety trzeba zrobić reloga. Siedzę od 11 rano, dzisiaj zaliczyłem już 3 takie zwiechy, gram na najnowszym FF, najnowszy flash. Nic nie czyszczę bo to głupota. Ktoś się z tym spotkał? Ktoś ten problem rozwiązał? Ewentualnie jakiś namiar na wersje FF i flasha, na których problem nie występuje.
Chętnie pozbyłbym się tego czegoś :)
hmh... a próbowałeś z innej przeglądarki?
Olejmojnick
22.03.2015, 12:45
Tez to przerabiam od konserwy lepsze to niz lagi i logowanie 30 minutek
misiasia
22.03.2015, 15:15
nie sądzę, żeby to zależało od przeglądarki. gram na chrome i też mi się czasami gwiazda wiesza przy przejściu na dodatki... od ostatniej konserwy ;)
Fleotria
22.03.2015, 15:26
Ja ostanito mam problemy z grafika, przy okazji niby takiej zwiechy.. jak przejade kuursorem po dolnym pasu z awatarami, wyglada to jabym zdejmowala czesc grafiki, pojawilo sie to po ostaniej konserwie przed eventem, czyli po wgraniu eventu... moze to zniknie jak sie skonczy event.
nie sądzę, żeby to zależało od przeglądarki. gram na chrome i też mi się czasami gwiazda wiesza przy przejściu na dodatki... od ostatniej konserwy ;)
Pytałem dlatego że używam FF i i flash tez chyba najnowszy (wybaczcie nie chce mi się sprawdzać ale aktualizuje mi się praktycznie w tle) i nie mam tego problemu.
Pozdrawiam
Parę dni temu zaktualizował się FF i od tego czasu nie doznałem tej dziwnej zwiechy, ale też mniej zaglądam do przygód w gwieździe :D Ogólnie dziwna sprawa.
@edit
Fakt, za mało zaglądałem tam, dalej się wiesza... :/
Witam,
w związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni wpis z 25.03.2015r./
temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Lete