PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Powrót do Azylu za prezenty

Czlowiek_Lasu
17.03.2015, 23:27
Witam,
proponuję by w lecie, gdy będzie to wydarzenie umożliwiające pozbycie się dyń, piłek, prezentów, i kropkowych jajek, była możliwość kupienia "Powrotu do Azylu". Przynajmniej za prezenty. Ostatnio za prezenty nie dało się kupić, mogliby to trochę naprawić w taki sposób.
Orientuje się ktoś, czy po ostatnich zmianach w łupach z przygód, księgi pojawiają się tam tak samo często jak wcześniej?

Rosadamascena
13.05.2015, 16:40
Co do ksiąg to nie umiem powiedzieć.
Ale popieram, chętnie kupiłabym zarówno Powroty jak i Kolejne zakazane :)

zwolk
13.05.2015, 16:44
Księgi pojawiają się tak, jak się pojawiały. Tylko "Powrót" już nie pojawia się tak samo często :)

RedJul
13.05.2015, 17:20
Zależy od kiedy liczyć te ostatnie zmiany.
Wcześniej księgi wpadały na 2 slotach tyle że nie zawsze, teraz na 1 ale zawsze (oczywiście różne).

Lipek
13.05.2015, 23:52
Co do samych PdAB - codziennie klepię 2-3 Azyle Bandytów, od 2 mcy wypadł mi 2 razy PdAB...

Rosadamascena
14.05.2015, 13:50
Co do samych PdAB - codziennie klepię 2-3 Azyle Bandytów, od 2 mcy wypadł mi 2 razy PdAB...

No widzisz... A ja przez ostatni miesiąc zrobiłam ze 3-4 azyle i wpadło 2 powroty. Chociaż chętnie zamieniłabym fart do PdAB na szczęście do wież w epickich ;)

GbrL
14.05.2015, 21:58
Mialem wlasnie zalozyc podobny watek, ale widze, ze juz jest. Prawde powiedziawszy uwazam, ze sporo graczy, ktorzy maja juz full budynkow chetnie by wydala tokeny (a kto wie - moze i by kupila kleje) by je wydac na KZE albo Powrot do azylu.

Takze drogi BB_Teromorcie, jesli bedziesz przekazywal nasza sugestie dalej to nie zapomnij wspomniec o normalnej cenie ;)

BB_Teromort
15.05.2015, 12:03
Takze drogi BB_Teromorcie, jesli bedziesz przekazywal nasza sugestie dalej to nie zapomnij wspomniec o normalnej cenie ;)

Nie zapomnę ;]

Kasjamarina
15.05.2015, 14:14
oczywiście za.
mnie zaraz po zmianach wpadł jeden powrót i od tej pory już nigdy nic :(

Ranhea
15.05.2015, 14:40

Nie zapomnę ;]

...i pamietaj tez o szostym levelu dla koszar! :)

Rosadamascena
15.05.2015, 14:46

Tylko oby to była "normalna" cena wg standardów graczy a nie BB ;)

BB_Teromort
15.05.2015, 15:25
Tylko oby to była "normalna" cena wg standardów graczy a nie BB ;)

No i musiała doprecyzować, no!

Rosadamascena
15.05.2015, 15:32
No i musiała doprecyzować, no!

Wiem, jestem okropna :D
Tak na serio to chodzi po prostu o to, żeby ceny były w miarę przystępne, np zbliżone do tych, jakie były w grudniu 2013 tylko w tokenach zamiast prezentów. Bo jak ludzie sprawdzą kupca i zobaczą przygodę za 2-3k to większość się wycofa :) (ceny wg BB - określiłam tak sugerując się paroma nie do końca trafionymi ofertami u kupca :))

Lipek
15.05.2015, 17:41
No widzisz... A ja przez ostatni miesiąc zrobiłam ze 3-4 azyle i wpadło 2 powroty. Chociaż chętnie zamieniłabym fart do PdAB na szczęście do wież w epickich ;)
To wyślij mi proszę trochę Twojego szczęścia do PdAB mailem :p

@BB_Teromort
No i masz plusa za spontaniczne udzielanie się na forum. Można? Można :)
Oby więcej takich spontanów.

Rosadamascena
15.05.2015, 17:51
To wyślij mi proszę trochę Twojego szczęścia do PdAB mailem

A załatwisz mi trochę wież, kościaną katedrę i anielską bramę? :D

BB_Teromort no własnie :) odzywaj się jak najczęściej - nawet jak nic pewnego nam nie napiszesz to przynajmniej będzie wiadomo, że ktoś to czyta, nie produkujemy się na darmo. Taka świadomość ładnie wpływa na morale ;)

MOD_Victoria2
24.06.2015, 02:07
Człowiek_Lasu

a ja sie kolejny raz grzecznie zapytam gdzie sa Powroty do Azylu Bandytów oraz KZE?

Najzwyczajniej nie ma. To nie jest tak, że skoro nie ma na liście, to może spod lady. Jak nie ma na liście, to znaczy, że nie będzie. A jak miałyby być, lista zostałaby zaktualizowana.

w/w cytaty pochodzą z dyskusji (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/39344) o nadchodzącym wydarzeniu (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/39343).

Temat zamykam
Mod Victoria