Zobacz pełną wersję : Brak przedmiotów do znalezienia w scenariuszach
I znowu coś poszło nie tak tzn coś z...popsuli :) godzine siedze na "spór o ziarno" szukam przedmiotów i ich nie ma,nawet premia nie pomogla w ich odnalezieniu a to dlatego ze ich po prostu nie ma!!! i co ja mam teraz zrobic? anulowac ? a kto mi zwróci granit za kupno? MASAKRA
Na testowym były na wodzie.
I to daleko poza wyspą.
Może tu jest podobnie?
Nie,nie ma,2 razy uzyłam premii i nic.
marcint10
15.03.2015, 13:16
Popieram. Też robię "spór.." i brak beczek. premia zużyta i nic.
Angel7212
15.03.2015, 13:48
a mi się udało, chociaż łatwo nie było;)
https://screenshooter.blob.core.windows.net/engine4files/zilctnstwvnjwthqwlzehxvjxhdmcsqbseufrruxqplighyktx ukirpcmbflkfreemqrycyfrcnrlmcqjstexgtbossplimlygeu
Ale jeżeli odpala sie premie (kupioną za klejnoty,wiadomo) i ich nadal nie ma to ewidentnie jest jakis błąd i pewnie naprawią to za tydzień dopiero,a popsują coś innego.
Senlandia
16.03.2015, 10:10
u mnie tez nie ma beczki
U mnie to samo, brak jednych beczek, Blask wróżki nic nie pomógł. Tylko klejki poszły sie .....ać :/
Szczecin
18.03.2015, 14:35
zy tylko ja tak mam czy co , pisze zeby zebrac 3 x beczki i 3 x zlote ziarno , a jest tylko na wyspie 5 sztuk okazuje sie ze brakuje mi 1 beczki, dlaczego bug? Bo w misji zbierz wszystkie kolekcjonerskie rzeczy sa znalezione, wiec Jak to jest?
Potwierdzam brak jednej beczki ;)
mam ten sam problem z jedną beczką. Blask wróżki też nie pomaga.
Straciłem tylko premię.
Achajeczka
21.03.2015, 14:56
i ja szukam beczki i jej nie ma :/
Spór o ziarno - brak możliwości zakończenia scenariusza!!
No i też wdepnąłem! Brak jednej beczki. Dostałem nawet komunikat że znaleziono wszystkie przedmioty kolekcjonerskie na mapie i zakończyło zadanie ze zbieraniem. Skąd wziąć brakującą beczkę ??? Jak zakończyć przygodę ?? Blask wróżki pokazał beczkę pod spichlerzem ale nadal brakuje ostatniej.
GreenLands
21.03.2015, 23:48
był błąd na testowym, aby nie klikać na 'niby zebrane',
puki się ich wszystkich nie zbierze,
bo poprostu po tym one giną z przygody ;)
Ferdydurkista
23.03.2015, 07:44
U mnie to samo - brak beczek. Premia stracona.
sieczkobrzeg
24.03.2015, 11:51
U mnie to samo jestem ciekaw czy jak zostaną te beczki (2 szt) czy pokażą się w następnej przygodzie i będzie można uzupełnić tej brakującej
Sebaszczyn
26.03.2015, 10:07
Ten sam problem, Ilość kolekcji się nie zgadza z ilością elementów do zadania, krótko mówiąc stracony scenariusz, blask wróżki i surowce do innych premii.
Zgłosiłem to do supportu ale znając życie konkretną odpowiedz dostanę dopiero po naprawieniu problemu a rekompensaty nie otrzymamy.
BB_Teromort
26.03.2015, 11:06
Informacje na temat tego konkretnego problemu były ostatnio publikowane w Zmianach w grze (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/38436-Zmiany-w-grze-12.03.2015?p=178827&viewfull=1#post178827):
W scenariuszu "Spór o ziarno" pojawi się wystarczająca ilość przedmiotów kolekcjonerskich
Zespół developerski wciąż pracuje nad poprawką. Wszystkich graczy, którzy doświadczyli tego problemu, prosimy o skontaktowanie się z Supportem w celu uzyskania pomocy.
kris1035
27.03.2015, 12:08
ja to samo brakuje 1 beczki wk... sie i skasowalem przygode za ktora dalem 250 jajek
Trontrinity
30.03.2015, 11:00
No to pięknie :( a miało być naprawione 26.03 i co ? oddawajcie premie !!!