Zobacz pełną wersję : Gra Układanie premii w kolejności
mirmilek
13.03.2015, 04:29
Nie wiem czy taki wątek był czy tez nie ale spróbuje
Może można by zrobić tak samo z premiami jak np z populacja robiona z chleba, aby te grupy premek z których już korzystaliśmy układały sie automatycznie na dole danej grupy ?
Wyszukiwanie premek w gwieździe które nie są pełnymi pakietami jest mocno uciążliwe jeśli ma się ich kilkanaście lub kilkadziesiąt "paczek"
Zagłosujemy sobie ?
MOD_Victoria2
13.03.2015, 04:34
Proszę o dodanie ankiety, jest ona obowiązkowa w tym dziale. Bez niej temat zostanie zamknięty za kilka dni.
Jak dodać ankietę? (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/22953-Poradnik-Jak-doda%C4%87-ankiet%C4%99)
Pozdrawiam,
MOD_Victoria
Shadow_mk
14.03.2015, 08:27
o nie taka zmiana pociagnie za soba lawine bugow ktore beda naprawiac przez rok xD
misiasia
14.03.2015, 09:25
Nie wiem czy taki wątek był czy tez nie ale spróbuje[...]
Pewnie, że był (w takiej, czy innej formie) ;) ale nie więcej niż 100 razy, więc mieścisz się w granicach normy ;)
żeby nie było, jestem na tak ;)
Temat był, ale nadal jest to potrzebne ulepszenie.
Formalnie "nie", ale wybiorę opcję neutralną.
Nie ma powodu żeby jednakowe premie były przechowywane w więcej niż jednej paczce, podobnie przygody, budynki i co tam jeszcze siedzi.
Wyjątkiem są specjaliści (wiadomo dlaczego), surowce (bo wcale nie powinno być ich w gwieździe, ani okruszka), do przemyślenia sprawa ludków i doładowań.
browar69
15.03.2015, 11:25
Przynoszone z artefaktów tysiące półmisków ryb po jednej sztuce koszów irmy, kaczek, kanapek czy nawet koszy egzo bardzo irytują gdyby były automatycznie grupowane np po 2500 sztuk w pakiecie ich pozbycie się na handlu czy policzenie byłoby łatwiejsze.
ToNieJaBylamEwA
17.03.2015, 06:06
Mogło by byc wszystko składowane do "jednej kupki" , alecz poki nie jest to niech choc sie ukladaja wg ilosci