Zobacz pełną wersję : Gra Scenariusz w sklepie za mapki
Fredek_z_F-K
13.03.2015, 00:17
Jak w tytule.
Dropy wątłe, ale scenariusz z drugiej strony wykonuje się bez strat.
Prawdę mówiąc, to mnie przygody zwykłe dawno znudziły i ich nie robię. Bo po co?
Zrobiłbym sobie więcej scenariuszy dla 'funu'. Powinna być jakaś opcja, aby za mapki był choć jeden scenariusz w sklepie.
Będzie za mapki na kantorze ;)
browar69
15.03.2015, 10:17
Wszystko jest kwestią ceny. Jeśli byłyby np po 10k mapek sztuka to jak najbardziej, ale pewnie autor chciałby za darmo więc wolę za darmo robić RB 30 000x.
dobry Raid Boss nie jest zły xD
, więc jestem na NIE.
Przydałoby się wrzucić scenariusze do sklepu. Teraz szansa z szukaniem ich przez odkrywcę jest marna. Więcej scenariuszy, większa szansa na znalezienie i odrobinę lepszy drop. Przygody bez woja mogą być niezłą alternatywą dla levelowania na przygodach.
Jestem za :) Trzeba by tylko odpowiednio wyważyć cenę :)
Wszystko jest kwestią ceny. Jeśli byłyby np po 10k mapek sztuka to jak najbardziej, ale pewnie autor chciałby za darmo więc wolę za darmo robić RB 30 000x.
<ściana> Autor napisał, że za mapki, nie za darmo!
Niee :) Po to są scenariusze tylko z odkrywców by ich troszkę ruszyć na przygody :)
Dobrawa_old
04.09.2016, 10:09
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa