Zobacz pełną wersję : Bug generałów
Kouta_Aoi
11.03.2015, 11:32
Ostatnio zauważyłem problem z generałami, nie wiem czy to jest zamierzone, ale po przeszukaniu forum itp nie znalazłem nic na ten temat wiec uznaję to za bug i zgłaszam. Chodzi mianowicie o to, że w momencie, gdy odsyłasz całe wojsko z powrotem na wyspę macierzystą po powrocie jeśli generał nie ma miejsca, gdzie mógł by się rozłożyć całe jego wojsko wraca do "wojska oczekującego na przydział" z "przydzielonych oddziałów" znajdujących się w obecnym generale. Jest to bardzo męczący bug, szczególnie jeśli ma się bardzo dużo generałów.
Fleotria
11.03.2015, 11:45
To nie jest bug, tylko na Twojej wyspie w miejscu gdzie niby mieli by wyladowac generalowie nie masz wolnego miejsca i nastepuje automatyczne rozładowanie wojska do koszar, a generał jest dostepny w gwiazdce. Musisz ręcznie mu wyznaczyc inne miejsce do rozstawienie obozu :)
Dlatego dobrze jest w lewym dolnym rogu, zostawic dla nich miiejsce, wtedy nie bedzie potrzeby szukania dla nich recznego miejsca postoju :)
@Fleotria
Proponuję poczytać posty ze zrozumieniem. I proszę przestać tu odpowiadać na nie.
rowniez sie zastosuje do Twojej swiatlej rady.
EOT.
Kouta_Aoi
11.03.2015, 11:49
@Fleotria
Jeśli to nie bug, jak twierdzisz, to czemu generał nie znajdzie sobie dowolnego wolnego miejsca do wylądowania ?
Jeśli nie chcesz wojska by siedzieli w generałach to po prostu ich nie pakujesz do nich po ukończenia przygody i tyle. Prosta sprawa. Ale samo to, że oni samowolnie wracają do "oczekujących jest, jak dla mnie, irytujące.
Fleotria
11.03.2015, 11:52
To pytanie zadaj tworcą tej gry, po prostu tylko tam laduja, inaczej jest z kwatermistrzem.. zawsze sobie znajdzie miejsce :)
Kouta_Aoi
11.03.2015, 11:57
@Fleotria
Toć taki jest cel założenia tego tematu. Czekam może mod odpowie coś mądrego.
Fleotria
11.03.2015, 11:59
Proponuje przeszukanie forum , ten temat juz był poruszany :)
Kouta_Aoi
11.03.2015, 12:26
@Fleotria
Proponuję poczytać posty ze zrozumieniem. I proszę przestać tu odpowiadać na nie.
maniemar
11.03.2015, 13:32
hehehe
Kouta_Aoi
11.03.2015, 14:59
@Ranhea
Jaki cel ma post, który nic nie wnosi do tematu ? To czysty spam. Biali rycerze ..
Fleotria
11.03.2015, 15:44
@Fleotria
Jeżeli masz tak wielkiego lenia że nie chce sie sprawdzic czy dany temat nie był już poruszany to nie moja wina. Jak masz jakieś problemy pisz do suportu a nie zaśmiecaj forum kolejnymi tematami, ktore nic nie wnoszą i nic nie zmienią. Sam zacznij czytać ze zrozumieniem :)
A i nie obrażaj ludzi za to że chce im się odpowiedziec na Twoje wypociny..pozdrawiam ..
Generałowie lądują w specjalnych miejscach, gdzie samemu nie da sie go postawić i ilość tych miejsc jest ograniczona. Jak masz więcej generałów to oni są dostępni w menu gwiazdy. I to że wojsko z nich sie rozładowuje to dobrze, i to nie jest bug tylko zamierzone działanie.
Masz inny pogląd na ten temat to napisz w propozycjach z ankietą.
Kouta_Aoi
12.03.2015, 02:31
@Fleotria
Moja własna wypowiedź "ale po przeszukaniu forum" nic Ci nie mówi to mi przykro, że ponownie owe forum zaśmiecasz.
@set2g
Dziękuję za klarowną jasną odpowiedź, która wszystko wyjaśnia. Dziękuję za otworzenie Bram ^^
Witam,
problem wyjaśniony, temat wyczerpany. Zamykam wątek i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Lete