PDA

Zobacz pełną wersję : Niespodzianka po konserwie Dzielny maly krawiec

Prometerion
30.01.2015, 19:38
Na prawde myslalem ze ta gra tak ma ze juz cale kupsko syf i szambo technicy przelali do tej gry i nic mnie nie zaskoczy, samowolka gienkow, rypanie obozu po 100x tego samego przez jednego generala, blokada przygody nie wiadomo czemu, ale dzisiaj znioslem jajko kiedy wchodzac na krawca w ktorym juz mialem z glowy 3 strefy, ktore pokonczylem wczoraj zobaczylem, ze znowu jestem na poczatku strefy pierwszej po jedynie dwoch pierwszych atakach i musze jechac calosc od nowa, na prawde juz zadna wujnia nie irytowala mnie w tej grze, az zobaczylem ten ryż wywalony prosto w pysk dzisiaj po tej pseudo konserwie co miala trwac do 20, bo jak pomysle ze znow ten maly konik bedzie pedzlowal w te i we wte od jednego obozu do drugiego po sto godzin w jedna strone to krew mnie zalewa, pozdrawiam nieudacznikow z BB, zrobcie cos ze soba.

Cloovn
30.01.2015, 19:53
az wpadlem na mojego krawca zobaczyc ale u mnie wszystko w porzadeczku...moze dla tego ze mój to "Sprytny krawiec" i choc mały nie dał sie oszukac a Twój jest "Dzielny" wiec skoro taki dzielny to mu dołozyli
Nie wiem na pewno zgaduje tylko

Prometerion
30.01.2015, 23:18
a to dodam jeszcze ze po kazdym zdobyciu strefy na nowo wywala mnie z gry z (...)* napisem obszar nie moze zostac wczytany i out zakladam ze jak nie zrobie tego dzisiaj w calosci to jutro bede znow na poczatku przygody

danol148
30.01.2015, 23:19
W DMK genki znów atakują po kilka razy idą jak chcą, ubijają obóz wracają do bazy i w połowie nawrót i atakują znów. ŻENADA

YAHIKO_FX
31.01.2015, 01:00
Proste nie zapraszajcie innych graczy po dropy.

imprezator
31.01.2015, 03:50
i kolejne osiagniecie pseudo programistow po konserwie obszar serwera uszkodzony ... geniusze potrafią tylko promo na klej wgrac żeby hajs się zgadzał

danol148
31.01.2015, 15:24
Proste nie zapraszajcie innych graczy po dropy.

To nie ma znaczenia, nawet jak robię sam całą przygodę to do momentu zaproszenia też są cyrki.

YAHIKO_FX
31.01.2015, 20:55
Ciekawe ile jeszcze osób ma ten sam problem.

Muss
01.02.2015, 12:46
Ubi-soft nie robi już gier "dopracowanych" przyzwyczajcie się że cześć elementów ich gier nie miała poprawnie ;)

Picasso_PL
03.02.2015, 21:32
NIE TYLKO W DMK. W każdej przygodzie jest ten sam błąd !!!
Gienki chodzą jak chcą w prawie każdym ataku !!
Pisałem już o tym do suportu to standardowo mnie zlali.
Wiedzą dokładnie, że jest z tym problem i przez to nie można normalnie grać, bo jak testować ataki kiedy gienki chodzą jak chcą.

Darq85
03.02.2015, 22:12
Jak ktoś gra uważnie to gienki go słuchają i nie chodzą jak chcą oraz walczą czym chcą.

YAHIKO_FX
04.02.2015, 13:05
Napisali że samowolka gienków po konserwie najbliższej będzie naprawiona.

Prometerion
04.02.2015, 20:45
Jak ktoś gra uważnie to gienki go słuchają i nie chodzą jak chcą oraz walczą czym chcą.

czyli rozumiem, ze skupiasz cala swoja uwage na setach i wtedy wszystko jest cacy? mi troche szkoda zycia, zeby sprawdzic Twoja teorie, ale dobrze, ze choc Tobie wszystko dziala ;)

Idho
04.02.2015, 20:54
Gdybym gościa nie znał to by mi byłoby go szkoda ;-)

Zewon
19.02.2015, 04:38
Dokładnie - nie zapraszajcie graczy po dropy. Nie próbujcie z nimi handlować. I przestańcie z nimi gadać na czatach. A jeszcze lepiej przestańcie korzystać z gry. Brak grania skutecznie pozbawia tą grę problemów technicznych.

ex_Lete
16.02.2016, 20:50
Witam,

w związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni post 03.02.2015 r./

temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Lete