PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Katedra Aniołów

Gordon555
27.01.2015, 15:04
Budynek wygląda imponująco. Pora wprowadzić coś takiego do gry. Z pewnością urozmaiciłoby to grę. Taki budynek mógłby kosztować z
500k fasol i z 100k granitu, a produkowałby np. cement z kamieni i wody i dodatkowo torbę śniegu. Poddaję taki pomysł na ożywienie tso.

Aseregon
27.01.2015, 16:05
a w tej bajce smoki były?

MortalWombat988
27.01.2015, 16:43
To ktoś w ogóle potrzebuje jeszcze cement po ostatnim evencie?

SimcikQ
27.01.2015, 16:48
To ktoś w ogóle potrzebuje jeszcze cement po ostatnim evencie?

dokłAdnie ja zapasy takie zrobiłem że hohoho xD :d

Piwonia
27.01.2015, 19:21
Kosmiczna cena to by mogła być, ale raczej powinien mieścić kosmiczną ilość osadników, a nie produkować cokolwiek.

Teraz "ale": patrząc na zaprezentowaną grafikę, to nie wiem gdzie by się taki budynek zmieścił. Jeżeli by się w końcu miejsce znalazło, do czego trzeba by wywalić sporo budynków przemysłowych, to okazało by się że zasłania wiele budynków za nim.

Choć mam pomysł na rozwiązanie problemu: wygospodarować trochę ziemi w środkowym bajorze specjalnie pod ten budynek, a przy okazji można by stworzyć scenariusz budowy sztucznej wyspy. Na wyspę poszłoby duuuuuużo różnych surowców, i nie mam na myśli fasoli czy granitu, ale te proste typu chleb i ryby (bo przecież robotnicy muszą jeść), kamienie (bo trzeba jakoś umocnić teren pod wyspę), deski (bo potrzebny jest most łączący wyspę z terenem), monety (bo trzeba zapłacić robotnikom, inżynierom i architektom. Tak by można dalej wymyślać, przynajmniej można by wyczyścić graczom gwiazdę z zalegających tysięcy czy czasem już milionów surowców.