Zobacz pełną wersję : Trzeba przywyknac
Zapowiadane sa kolejne zmiany ale starych bledaow nikt juz nie ma ochoty poprawiac.
Chodzi mi o to lazenie generalow po wyspie. Czesto jak sie pusci atak i wyjdzie z przygody by powrocic za pare minut to gienki juz atakuja mimo ze jeszcze nie doszli (np. krawiec).
Gienki zmieniaja cele ale po chwili atakuja inny oboz.
CZY W UBI KTOS SIE TYM ZAJMUJE?
Nie wierze zeby nie wiedzieli o tym problemie.:mad:
BB_Inaoch2
08.01.2015, 23:18
Oczywiście, że ten problem jest nam znany i został już zgłoszony dawno do działu technicznego. Niestety, osobiście nie wiem, kiedy poprawka tegoż ujrzy światło serwerów.
A na moje zgłoszenia czego nie odpowiadają o błędach? wysyłałem kilka razy i nawet ze strony głównej formularza i cisza?
Oczywiście, że ten problem jest nam znany i został już zgłoszony dawno do działu technicznego. Niestety, osobiście nie wiem, kiedy poprawka tegoż ujrzy światło serwerów.
Dawno czyli kiedy. Dla mnie dawno to min kilka tygodni. Skoro w kilka tygodni nie mogą naprawić błędu to ja nie wiem kto tam pracuje. Czy może w drugą stronę - dawno to max 2 tyg. A może oni o tym wcale nie wiedzą i piszesz tak tylko żeby uspokoić nastroje.
Milady84
09.01.2015, 18:02
Dawno czyli kiedy. Dla mnie dawno to min kilka tygodni. Skoro w kilka tygodni nie mogą naprawić błędu to ja nie wiem kto tam pracuje. Czy może w drugą stronę - dawno to max 2 tyg. A może oni o tym wcale nie wiedzą i piszesz tak tylko żeby uspokoić nastroje.
Dajcie spokój modowi, bo on jest tylko od moderacji. Błędy są strasznie wkurzajace ale naprawić je mogą tylko niemcy, nie modzi, a Ci wiedzą o nich od pierwszego dnia.
Milady84 ten na niebiesko to nie MOD, to pracownik BB
To jest błąd przez który przestaje robić przygody powoli. Tylko wybijam R na Banitach, którzy w "naturalny sposób" przybywają. A jak się nie robi przygód to po co mi broń, czy dowolna premia ?
Gienki zmieniaja cele ale po chwili atakuja inny oboz.
Nie wierze zeby nie wiedzieli o tym problemie.:mad:
To się nazywa KREATYWNOSC i dostosowanie sie do dynamicznie zmieniajacych sie warunkow na polu bitwy
Myslę ze to nie jest blad ale jesli gienkom slabo idzie moze powinienes rozwazyc wslanie wsparcia lotniczego
montanes
10.01.2015, 16:44
To się nazywa KREATYWNOSC i dostosowanie sie do dynamicznie zmieniajacych sie warunkow na polu bitwy
Myslę ze to nie jest blad ale jesli gienkom slabo idzie moze powinienes rozwazyc wslanie wsparcia lotniczego
Dostosowanie to było by wtedy gdybyśmy mogli jakoś zareagować na taką sytuację i wykorzystać swoją kreatywność. Tutaj generała ani nie da się wycofać, bo nagle okazuje się, że przecież on już walczy ani wsparcia też nie wyślesz, bo co po wsparciu gdy i tak obowiązuje kolejność.
Spotkałem się jeszcze z jednym błędem - wysyłam blok i atak główny. Atak główny dochodzi bardzo wolno, bo nie wiedzieć czemu potrafi teleportować się w tył. Jak już dojdzie do obozu natychmiast wszystko się kończy (nie ma nawet paska niszczenia obozu) i widzę, że generał blokujący obóz stoczył normalną walkę w której traci się przeważnie konnicę i/lub elitę.
Piotru70
10.01.2015, 16:49
A powyżej 2 tygodni to już jest "nigdy"? hehe
A ja robię przygód duuuużo. I jeszcze mi się nie zdarzyło by gienek zaatakował zły obóz. Aczkolwiek po ataku robi różne cyrki :) np rozkłada swój namiot 20 razy..
borafa_xXx
11.01.2015, 00:16
A ja robię przygód duuuużo. I jeszcze mi się nie zdarzyło by gienek zaatakował zły obóz. Aczkolwiek po ataku robi różne cyrki :) np rozkłada swój namiot 20 razy..
Mnie się zdarzyło, że pokazuje atak na obóz na który nie został wysłany generał.
Ale później pokazuje, że bije też właściwy/wskazany obóz i efekt jest w sumie taki jak był plan.
Co nie zmienia faktu, że mały stres może się pojawić, szczególnie za pierwszym razem...
A wracając po ataku (jak i idąc do ataku) potrafią się pojawiać i znikać w różnych miejscach, zupełnie jak by się teleportowali. ;)
Witam,
w związku z brakiem zainteresowania /ostatni post 10.01.2015 r./ zamykam temat i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Lete