Zobacz pełną wersję : Profil zablokowany.
Nemtor93
06.01.2015, 18:55
Witam. Zalogowalem sie dzis do gry, po wcisnieciu przycisku "graj" wyskoczył mi komunikat "Twój dostęp do gry został zablokowany z następującego powodu: Profil zablokowany". No powod jest naprawdę ciekawy. Napisałem ticketa do supportu, lecz od kilku godzin nikt nie odpowiedział i wątpie, że dziś odpowie. Niedługo kończy się event a ja chciałem otworzyć wszystkie drzwi... Nie po to doładowuje klejnoty wspierając tym samym settlersów, żeby obsługa była jaka była.
Jurek12345
06.01.2015, 19:56
Dzisiaj jest święto, wiec suport nie pracuje.
tata68468
06.01.2015, 19:57
dlaczego mnie nie dziwi takie podejscie do nas BB?
Nemtor93
06.01.2015, 21:33
Dzisiaj jest święto, wiec suport nie pracuje.
no jak to nie pracuje jak dzis mi konto zablokowali.... nawet nie napisali za co i na ile, jest gdzies jakas wywieszka ile moze trwac taka blokada?
kinia19910
06.01.2015, 22:04
Musisz pisać do Supportu i czekać na odpowiedź
account.support@thesettlersonline.pl
BB ma wolne az do czwartkowej konserwacji wiec podejrzewam ze klejnoty i drzwi pojda sie czesac....
Ja również mam ten sam problem :(
widzę, że zrobili czyszczenie tuż przed końcem. Przerabiałem to rok temu. Powód ten sam. Po miesiącu zdjęli blokadę... ale tylko dlatego, że do nich pisałem
AniaFania
07.01.2015, 20:44
Blokady czesto sa zakładane przez automatyczne zabezpieczenia. Więc nie musiał nikt pracować.
Po drugie, sam jesteś naiwny. Płacisz i znasz regulamin. Masz w nim napisane przybliżony czas odpowiedzi i godziny pracy supportu. Więc to że jestes na tyle naiwny by płacąc myśleć że masz jakieś specjalne względy, to już twój dramat życiowy.
Napisałeś i czekać. To wszystkie prawa jakie Ci przysługują.
A blokady są z różnych powodów. Trywialnych jak błąd systemu albo i poważnych, gdy system wykrywa więcej niż jedno konto na danym komputerze i za multikonta przydziela bany.
i wiele innych///
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 07.01.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Lete