Zobacz pełną wersję : Gra Kantor Gildijny
Otóż moja propozycja jest taka by był budynek : Kantor Gildijny
Powody:wiele razy ktoś zarąbał jakąś ofke na zwykłym kantorze gdzie sie za rybke puszczało dla kolegi, owszem po 24h znajomości... a co ja mam czekac aż każdy zaakceptuje i potem jeszcze 24h? PRZESADA!!!!
ROLA
Gdy dołączamy do gildi automatycznie w tym oto budynku aktualizowała by sie lista graczy na liście w budynku którym moglibyśmy wysłac ofke
Plusy:
-Bez oczekiwania na zaakceptowanie znajomosci bez czekania 24h itp
-Bez możliwości kradzieży
Minusy
-Przydatny tylko podczas bycia w jakiejś gildi
a to taki problem żeby kolega wystawił ofke???
mikomik05
06.01.2015, 17:21
Ja to wymyśliłem jak coś...
Ps. Zomx potwierdź
a to taki problem żeby kolega wystawił ofke???
Mi ktoś buchnął ofke ;)
Ja to wymyśliłem jak coś...
Ps. Zomx potwierdź
no ty ale jesteśmy razem w gildi pozatym zamiast spamowac wolałem ankiete zrobic:D
mikomik05
06.01.2015, 17:27
Albo może poprostu usunąć że jak jest nowy znajomy to trzeba czekać na handel?
:):cool:
Jak się nie umie korzystać z handlu to bywa że się traci. Trzeba nie myśleć żeby wystawiać coś cennego za rybkę licząc że kolega zdąży. Jak ktoś ci taką ofkę sprzątnie to pretensje wyłącznie do siebie. Jak chcesz coś komuś dać to niech on wystawia rybkę za to co chcesz podarować, identycznie jak w przypadku sprzedaży dropa. A pomysł w takim kształcie uważam za zbędny.
Misiorww
06.01.2015, 18:37
bezsens, głosuję na nie
bezsens, głosuję na nie
tez jestem na nie, zaraz trzeba bedzie wprowadzac specjany budynek do handlu dla znajomych :)
Milady84
06.01.2015, 22:46
Albo może poprostu usunąć że jak jest nowy znajomy to trzeba czekać na handel?
:):cool:
Tak kiedyś było ale dawało to pole do oszustw poprzez wysyłanie transakcji odwrotnych i dlatego dali te 24h.
Rafar321
07.01.2015, 23:27
chcesz ułatwić naciągaczom, którzy do gildii wchodzą tylko po to, aby wyżebrać dużo towaru?
na nie
Nie ma obojętnie, więc nie
Uranos_old
11.02.2016, 23:27
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 09.01.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos