Zobacz pełną wersję : Brak możliwości zakupu przygody Mroczni Kapłani
Gregorio20
04.01.2015, 12:50
Witam,
mam w zadaniu pobocznym zakup przygody Mroczni Kapłani. Niestety u kupca próżno jej szukać. Proszę o zmianę/naprawę/reakcję :)
Zadanie poboczne - Fragmenty mapy jako waluta. Brak możliwości kupna u kupca dwóch przygód - Mroczni Kapłani oraz Wyspa Piratów.
Gregorio20
04.01.2015, 13:38
Wyspa Piratów do kupienia na targowisku Gildii - choć raz mi nie zaliczyło, może ja coś zrobiłem bo było to oczekujące.
to jest niekonsekwencja zmian jakie wprowadzają do gry, chyba zapomnieli o tym zadania juk robili zmiany w sklepie z przygodami
Gregorio20
04.01.2015, 14:09
jest szansa na poprawkę i zmianą obecnego stanu ? czy jedyna opcja to niebieskie klejnoty ?
krotos666
04.01.2015, 17:40
Jeżeli nie zaliczy z handlu, jak to napisał kolega Jojodg (że trzeba zakupić za mapki)
to nawet kupno za klejki nic nie da.
Napisz do supportu zapytanie jak po zmianach w sklepie masz wykonać te zadanie.
Pewnie i tak nie odpowiedzą :D
Nie zalicza poprzez handel miedzy graczami , wiec zadanie jak na razie jest niewykonalne ...
kinia19910
04.01.2015, 19:25
Napisz do Supportu mail z opisem problemu. Możesz załączyć screeny ( na wszelki wypadek :P bo nie wiadomo czy trafisz na "młotka" czy kogoś myślącego).
account.support@thesettlersonline.pl
Gregorio20
04.01.2015, 19:34
Do supportu napisałem ponad tydzień temu, zgodnie z przewidywaniami Krotosa666 nie odpisali :)
Milady84
04.01.2015, 19:37
Jedyna opcja to zacząć zgłaszać wszystko do supportu niemieckiego skoro nasz nie odpowiada. To może pognaja naszych:-)
Gregorio20
04.01.2015, 20:42
a gdzie mogę znaleźć info jak to zrobić ?
Jedyna opcja to zacząć zgłaszać wszystko do supportu niemieckiego skoro nasz nie odpowiada. To może pognaja naszych:-)
Moim zdaniem pisanie do "obcego" supportu nic nie da bo oni i tak nie są w stanie nic zrobić na naszych serwerach. A z poganianiem naszych to też się nie uda bo nasi mają wolne :) Jak Nemcy do nich napiszą to co najwyżej bot im odpisze :)
Milady84
04.01.2015, 23:06
Oj tam kontakt do niemców jest na głównej stronie. Gdyby więcej osób nieuzyskujących odpowiedzi tam napisało, to może by się coś ruszyło...No chyba, ze już rzeczywiście tylko patrzeć aż serwy zamkną ale toteż lepiej wiedzieć wcześniej:)
Odpisali, że sprawa została zgłoszona i tyle :)
ZZuuzzkkaa
08.01.2015, 06:46
Czwartek, 11 Grudnia 2014 16:32Technical Support <technical.support@thesettlersonline.pl>
zgłoszone jakiś czas temu :)
To znów ja :)
Pomimo zamkniętego serwera , pojawiają sie nowi gracze a wraz z nimi setki
pytań :)
Jedno z nich dotyczy zadania : Fragmenty map - Kup w sklepie przygody :
Bagienna wiedźma, wyspa piratów , na końskim grzbiecie oraz mrczni
kapłani.
NIestety po raz kolejny okazuje sie że pomysły producenta gry nie są
dograne. Dwóch z tych 4 przygód w obecnej postaci nie da sie kupić u kupca
za mapy przez co zadanie jest niemożliwe do ukończenia. Kupienie od
znajomego nie realizuje zadania.
Jakieś rozwiązanie tego problemu może mi szanowny support zaproponować
;)?
Pozdrawiam Zuzia :)
Witaj ZZuuzzkkaa,
dziękuję za wiadomość.
Uprzejmie informuję, że opisywane utrudnienie zostało zgłoszone do działu technicznego w celu opracowania poprawki.
Pozdrawiam,
Janusz
Zespół The Settlers Online
Witam,
zadanie zostało poprawione. W związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni wpis 08.01.2015 r./
temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Lete