Zobacz pełną wersję : Biały Zamek błąd
saturator123
24.12.2014, 13:39
Zdobyłem w dropie z przygody Biały Zamek, ale nic z nim nie mogę zrobić. Po próbie postawienia go na wyspie pojawia się standardowy kwadrat budowy i nic się nie dzieje, nie buduje się. Po wyburzeniu wraca do gwiazdy (na szczęście) ale też tutaj nic nie mogę z nim zrobić, nie jest dostępny w handlu, tak jakby go wogóle nie było.
Milady84
24.12.2014, 22:10
Standard ciasteczka i uaktualnienie flash Playera. Jak nie pomoże, pisz do supportu, tylko zacznij od tego, bo i tak Ci karza ciasteczka wyczyścić:-)
Mam ten sam blad. Niestety support jest bezradny i nic nie umie zrobic. O przepraszam dostalem odpowiedz, ze dzial techniczny sie tym juz zajmuje. Jak znam zycie to procedury maja jak to w polsce bywa, przetargi odwolania itd itd. A pozniej mozolna budowa cegielka po cegielce. Ja juz sobie dalem spokoj i stracilem nadziej ena odzyskanie tego.
saturator123
12.01.2015, 11:34
[CIACH!]
pytanie teraz jak szybko i czy wogóle to poprawia ???
pytanie teraz jak szybko i czy wogóle to poprawia ???
Raczej tak...pytanie powinno brzmiec "kiedy to naprawia" :)
mixer6666
22.01.2015, 13:50
mam ten sam problem od wczoraj , wiec na razie nic z tym n ie zrobili
BB_Teromort
22.01.2015, 14:14
Problemy z budowaniem Białego zamku powinny zostać naprawione wraz z wersją gry planowaną na 29 stycznia (przyszły tydzień, czwartek).