PDA

Zobacz pełną wersję : Błąd.

Chudy1993
22.12.2014, 10:50
Gdy przenoszę generała na nowe miejsce i jest juz w drodze na nowe miejsce. Przenosze się na swoją wyspę i znowu powracam na przygodę to generał pozostaje w starym miejscu. Dlaczego tak sie dzieje ? Tak samo mam gdy wysyłam 2 ataki z blokiem.... gdy przenosze sie na wyspe i znowu do przygody to 1 gienek idzie na atak a drugi pozostaje w obozie. Gdy oba gienki były w ruchu na obozy przeciwników. ?? mam nadzieję, że zostanie to naprawione.

jozioblabla
22.12.2014, 12:13
Pisałem do supportu w tej sprawie, mysle ze wiele osob rowniez. Odpisali, że sprawa w toku, więc pewnie pracuja nad poprawka. Ten błąd jest tragiczny i nawet nie chodzi o blokowanie tylko o zwykle pojedyncze ataki. Po naszej stronie widac np. że generał wrócił po ataku do garnizonu. Przypisuję mu nowy skład wojska i wysyła na kolejny obóz. Później się nagle okazuje, że generał poszedł z wojskiem z poprzedniego ataku i jest wtopa na kolejnym obozie. Tylko zastanawia mnie czemu po stronie serwera atak zatwierdza ale przypisywania wojska już nie. Jedyne wytłumaczenie dla mnie jest takie, że w momencie przypisywania wojska generał wraca do garnizonu (mimo, że my widzimy że już wrócił). W momencie gdy wysyłamy atak to on już wrócił, ale przeglądarka nie pokazuje stanu faktycznego. My widzimy przypisane wojsko i myslimy, że wysyłamy dobrze, a po stronie serwera jest co innego. Jest jeszcze kilka innych śmiesznych obrazków w grafice gry związanych z atakami generałów, ale to już chyba wie prawie każdy. Tak czy inaczej ten błąd kosztował mnie sporo puszkarzy i elitarnych na tę chwilę. Chyba przed każdym atakiem trzeba bedzie czekać na wszelki wypadek dwa razy dłuzej i robić relog dla pewności.