PDA

Zobacz pełną wersję : Brak dostępu do gry.

Egzael
20.12.2014, 11:08
Problem zgłosiłem już do supportu, lecz chciałbym wiedzieć / podzielić się z nim tutaj.

Podczas próby logowania do gry, pojawia się jedynie główny, niebieskawy ekran oraz wiadomość dnia (z szarą ikoną zatwierdzenia). Następnie, po jakimś dłuższym czasie, ukazuje się komunikat błędu (każdy osobno), a po nich, wiadomość o problemach z połączeniem.

Error parsing game_settings.xml: Error: cMilitaryUnitBase.AddUnitToMaps: duplicate unit (Unit: Recruit)
Error parsing game_units.xml: Error: cMilitaryUnitBase.AddUnitToMaps: duplicate unit (Unit: ExpeditionCuirassier)

Błąd pojawił się, prawdopodobnie, w trakcie skostniej konserwacji trzy dni temu, i od tego czasu też nie mam dostępu do gry.

kinia19910
20.12.2014, 15:11
Pierwszy raz widzę takie coś ... Załącz supportowi screen najlepiej...

Egzael
20.12.2014, 17:35
Przed chwilą udało mi się wejść na konto. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu, wszystko wyglądało tak, jakby minęło zaledwie paręnaście godzin, a nie trzy dni.
- Wszystkie trzy okna w kalendarzu mogłem otworzyć, i o ile za jedno musiałem zapłacić kryształami, to jednak lepiej tak, niż za wszystkie.
- Osiągnięcie w logowaniu się, nie zostało wyzerowane, za co niezmiernie dziękuję.
- Mam drobną nadwyżkę populacji (19 ponad stan), lecz postaram się to naprawić na jakiejś przygodzie w najbliższym czasie.

Dziękuję za pomoc, jak i rozwiązanie tego problemu.
Z Wyrazami Szacunku.
Egzael

Tornados
20.12.2014, 17:40
Przed chwilą udało mi się wejść na konto. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu, wszystko wyglądało tak, jakby minęło zaledwie paręnaście godzin, a nie trzy dni.

Po 24h wyspa sie zatrzymuje

Osiągnięcie w logowaniu się, nie zostało wyzerowane, za co niezmiernie dziękuję.

Tylko osiagniecia "oddanie" i "najpierw obowiazki" wymagaja logowania sie codziennie przez x dni :)