Zobacz pełną wersję : Gra Porządek w gwieździe.
CoDiAl77
16.12.2014, 15:30
Pewnie można to wprowadzić w ciągu tygodnia, góra dwóch. Chodzi o to, że specjaliści w gwieździe są posegregowani wg daty nabycia. Czy nie byłoby lepiej, gdyby obok siebie byli np. odkrywcy z tawerny, potem tubylczy i również obok siebie "szczęśliwi odkrywcy"? To samo dotyczy geologów, generałów oraz marszałków. Wiem, że to detal na pozór tylko estetyczny. Jednakże w praktyce byłoby również przydatne, bowiem wielu z nas - graczy - wybiera określone specjalizacje dla swoich specjalistów, które są determinowane ich bazowymi umiejętnościami (czasami powrotów z poszukiwań czegoś, pojemnością jednostek bitewnych oraz podróży na wyspy przygód, na to trzecie oczywiście jesteśmy jeszcze bez wpływu).
Porządek zdecydowanie by się przydał, razi mnie generał (a właściwie marszałek) między poszukiwaczami.
A propos porządku w gwieździe. Można jeszcze dodać grupowanie. Mam ponad 50 szt. przygody Banici. Mogłaby być jedna ikona z ich liczbą. Podobnie kosze irminki, itp.
CoDiAl77
17.12.2014, 14:51
O tym zapomniałem, słuszna uwaga!
topgierka_pl
18.12.2014, 12:34
dokładnie, grupowanie (dodawanie/dzielenie) to wręcz podstawa... gwiazda to okrutny bałagan... poza tym umozliwiłoby to ciekawsze transakcje na handlu w postaci hurtu (przygody, paczki koszy itp).
Milady84
18.12.2014, 13:08
Tematów o grupowaniu jest już kilka. Tylko kogo z Ubi one interesują?
Slavetti
18.12.2014, 13:27
Przecież już raz wprowadzili grupowanie koszy. I to był tak wielki niewypał, taki ogromny bug, że szybko go pozamiatali pod dywan.
Pampers123
18.12.2014, 13:47
ciekawy pomysł >>do zrealizowania:) pół roku i 20 poprawek konserwacyjnych, kończącymi się błędami krytycznymi:)
Czlowiek_Lasu
18.12.2014, 13:49
Popieram,
dodam, że sam pisałem też już taki temat:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/35005-Alfabetyczne-sortowanie-specjalist%C3%B3w
Ziva4_old
18.12.2014, 23:36
Bardzo proszę, przed założeniem nowego wątku, o skorzystanie z opcji "szukaj". Dzięki temu nie będzie kolejnych wątków na taki sam temat.
Wątek zamykam
Pozdrawiam
Mod Ziva