PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Korsarz - Specjalista od spraw ekspedycyjnych

Lord_Crain
14.12.2014, 18:43
Witam,
Od samego początku wejścia koloni, czyli w sumie od niedługiego czasu bawię się z nimi. Naszła mnie myśl, czy by nie wprowadzić nowego rodzaju specjalisty, czyli Korsarza. Zamiast odkrywcy nasz Korsarz wyszukiwałby koloni, posiadałby w tym celu swoje drzewko umiejętności do wyszkolenia, które dawałoby mu szybszą regeneracje po wyszukiwaniu oraz co w szczególności jest moim zamysłem, znajdowałby bogatsze wyspy na podpój. W sam raz są 3 poziomy ekspedycji, które pokrywałyby się z naszymi 3 rodzajami ksiąg. Gdyby BB chciało ingerować w sposób rozwoju obecnych odkrywców dodając im co nieco do ekspedycji z całą pewnością skończyłoby się fiaskiem obecnie wyszkolonych.

Problemem tylko jest to czy Nasz CM w ogóle przekazuje pomysły dalej :( Jak Wy się zapatrujecie na ten pomysł?

Marcja
14.12.2014, 19:14
Hej Crain :) Na pewno dobrym pomysłem jest to, by ewentualne bonusy poszukiwaczy do ekspedycji nie zabierały slotów na tradycyjne umiejętności.
Dlatego dodatkowy specjalista od ekspedycji to świetny pomysł, pole do popisu do kolejnych pomysłów - może mógłby znajdować ekspedycje z większymi zyskami, sprawiając, że nieco zbliżyłyby się do opłacalności? ;)

Uranos_old
11.02.2016, 23:06
Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 14.12.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Uranos