PDA

Zobacz pełną wersję : Nowe osiagniecia, stare bledy

GbrL
10.12.2014, 14:29
Szczerze? Tak sobie kiedys przeczytalem moje posty na tym forum i wyszlo mi, ze z 80% z nich to krytyka BB. Chcialem byc raz mily, ale sie po prostu nie da... Wymysliliscie piekne osiagniecia zwiazane z PVP (juz nawet pal licho, ze niektore sa totalnie kabaretowe), wiec z braku laku postanowilem przy okazji podbojow (czego sie nie robi z nudy) zaliczyc czesc z nich. Podbiwszy wiec kolonie granitowa i tytanowa z radoscia zgarnialem cenne lupy, ktore wynagrodzily mi koszty ekspedycji (ha ha ha). Niestety okazalo sie, ze w przeciwienstwie do zlota czy belek egzo moje liczniki nie uwzgledniaja tytanu i granitu...

Drogi Teromorcie, czytajacy to forum ukradkiem, wez tam zrob awanture w tej sprawie ;)

Lord_Crain
10.12.2014, 14:49
Niektóre kolonie są w rzeczywistości inne niż podbijasz. Co do tytanu, na testowym i w planach BB wpierw były gotowe sztabki tytanu, co nie wiedzieć czemu im się odwidziało i zmienili to na rudę, gdzie osiągnięcia postanowili olać i zostały stare sztabki. Tak samo mam aktywnych 6 koloni, które nie zaskakują jako osiągnięcie.
Jakbyś pisał do supportu to podaj również swój wiek, co by Ci nie przydzielili fachowca dla przedszkolaków ;/

GbrL
10.12.2014, 15:54
Niektóre kolonie są w rzeczywistości inne niż podbijasz.

Cos chyba jest na rzeczy. Mam obecnie 6 kolonii: 2x tytan, 2x zloto, egzo i granit a wyglada w podsumowaniu tak jakbym mial 3x granit, tytan, zloto i egzo.

http://i.imgur.com/mNWIPRk.png?1

btw - a mi zadanie z 6 aktywnymi koloniami zaliczylo, wiec albo mialem szczescie albo cos zadzialali w tym temacie ;)

Lord_Crain
10.12.2014, 16:42
Po restarcie skryptów o 3 rano powinno się unormować

GbrL
11.12.2014, 15:06
Wypadaloby tez poprawic obrazki z koloniami - czlowiek sie wykosztuje by zdobyc granit (do osiagniec np) a tu zonk - kolonia daje bale egzo...

Lord_Crain
11.12.2014, 17:39
Przy odbiorze surowców u mnie jej ok, mimo że granit mi pokazuje jako egzo

GbrL
12.12.2014, 17:52
Raporty tez sa bezcenne ;)

http://i.imgur.com/AnRzkMn.png

lordJan
12.12.2014, 21:59
Towarzysze niedoli, po kija mamy się męczyć pisząc tu, na nic to, Termokot czy Termostat [- pal licho jego nicka ] albo jest tchórzem albo nas olewa, ot i cała prawda