PDA

Zobacz pełną wersję : problem - nie ma takiej strony .....

ewelinking
05.12.2014, 12:42
Witam problem pojawił się w 5 dni temu .... do tego czasu grałem sobie na swoim kompie stacjonarnym w poniedziałek niestety się skończyły :( wyskakuje nie ma takiej strony ma dwie przeglądarki IE i firefox zarówno na tej i na tej nie działa. Spróbowałem na laptopie i na laptopie smiga gra. Mam router. Wiec na pewno to nie problem dostawcy netu. proszę o pomoc .... z góry dziękuje

Shadow_mk
05.12.2014, 15:01
kontrola rodzicielska objela strone setlersow xD

Milady84
05.12.2014, 18:37
Witam problem pojawił się w 5 dni temu .... do tego czasu grałem sobie na swoim kompie stacjonarnym w poniedziałek niestety się skończyły :( wyskakuje nie ma takiej strony ma dwie przeglądarki IE i firefox zarówno na tej i na tej nie działa. Spróbowałem na laptopie i na laptopie smiga gra. Mam router. Wiec na pewno to nie problem dostawcy netu. proszę o pomoc .... z góry dziękuje

Wiesz co miałam kilka razy podobny problem. Zwykle sam znikał po kilku minutach. Raz nie chciał ale i tak szłam spać, a rano już było dobrze. Próbowałeś standardowych zabiegów typu ciasteczka i flash player?

ewelinking
07.12.2014, 13:50
W piątek wgrałem system od nowa chodziła gra do wczoraj, dzisiaj włączam i ... nie ma takiej strony .... ;(

Heduan
09.12.2014, 23:39
Masz problemy z DNS. Nie wiem co kombinujesz na swoim komputerze, ale skoro na innych komputerach nie masz tego efektu to się zastanów co tam nagrzebałeś.