PDA

Zobacz pełną wersję : zbrojownia źle funkcjonuje

Robig7
03.12.2014, 18:35
Pomimo dzisiejszej krótkiej przerwy technicznej nadal nie poprawiono pracy zbrojowni.
Po wyprodukowaniu partii cofa do połowy pasek postępu i produkuje od połowy jeszcze raz to samo po czym po dokończeniu powtórnej produkcji znowu ją cofa ale tym razem o kilka sztuk i dokańcza wreszcie produkcje i dopiero wtedy można kompletować wojaków :/
mam nadzieję, że jutro poprawicie ten błąd jeśli w ogóle ktoś to czyta... bo problem zgłaszałem w innych wątkach, a ponieważ brak reakcji to zakładam go tutaj.

Robig7
04.12.2014, 11:46
4 grudnia 2014r. sytuacja po wprowadzonych (?) poprawkach...
nadal cofa produkcje, teraz nawet jeszcze gorzej na 25 sztuk, za pierwszym razem cofa do 12 sztuki i produkuje coś co było wyprodukowane, potem znowu cofa mniej i znowu cofa, krew mnie zalewa... produkcja miała zakończyć się w nocy a zbrojownia nadal pracuje...
Wy tak nie macie? bo nie widzę wpisów :/ może to tylko u mnie taka przypadłość...

Hor4cy
04.12.2014, 11:50
wszystko śmiga poprawnie od poczatku
spróbuj klasyki. miliony razy było wałkowane, że należy porządnie wyczyścić przeglądarke (cache, ciasteczka itp) po każdej konserwie bo u niektórych się zdarzają sytuacje że się stare gryzie z nowym.
spróbuj.
jak nie pomoże, odpal gre na innej przeglądarce lub innym komputerze. wtedy bedziesz miał pewność czy to problem z przeglądarką, komputerem, czy kontem/grą

Vuirulent
05.12.2014, 03:52
Problem z kontem/grą miałem to samo (teraz leveluje zbrojownie więc nie sprawdzę), ciasteczka czyściłem, odpaliłem na 4 przeglądarkach i później na innym kompie, nie pomogło

Robig7
05.12.2014, 09:29
nie chciałem z kolegą @Hor4cy polemizować, bo pierwsze co zrobiłem to wyczyściłem ciasteczka sprawdziłem inne przeglądarki, sprawdziłem innego kompa w robocie, nie pomogło nic i nadal występuje ta przypadłość, może faktycznie nie wszyscy mają tego buga (brak wpisów), a może uważnie się temu nie przyjrzeli, bo pierwsza partia broni jest wyprodukowana nawet trafia do magazynu ale po kilkunastu sekundach od wyprodukowania znika z magazynu, a zbrojownia dalej tą partie produkuje i cały cykl w różnym zaawansowaniu wraca z powrotem do produkcji... ale nie ma tego złego, miałem 4 kolonie i straciłem je w przeciągu dwóch dni (inni gracze odbili) i nie zwróciły mi się nakłady na podbicie nawet nie będę obliczał w jakim procencie.... w tej wersji nie opłaca się inwestować w kolonie za duża strata materiałów a zysku nie ma... gdyby zrobili ze dwa sloty wolne od ataków na cały okres 7 dni a reszta slotów zagrożona podbiciem może miałoby to wtedy sens...
...dlatego problem zbrojowni już dla mnie jest mało istotny dałem sobie siana z podbijaniem :/

joggy
05.12.2014, 10:47
Miałem to samo teraz nie robię to nie wiem czy się poprawiło.

Vuirulent
10.12.2014, 04:44
U mnie się nie poprawiło do czasu aż wrzuciłem premie na zbrojownie. Teraz wszystko chodzi ok

Lord_Crain
10.12.2014, 21:28
Mam podobny problem, dodatkowo na offlinie jakby pracowała zawsze jako 1lvl. Zapodanie premek wcale nie pomaga, premia mija a produkcja jak wisiała tak wisi. Problem nawarstawia się również w czasie przechodzenia z wyspy na czyjąś wyspę/przygodę/ekspedycję. Pisałem do supportu w tej sprawie, jaśnie oświecony Pan Janusz odpisał że przekazał sprawę technikom i nie może nic z tym zrobić, nawet rekompensat za premki za które żądają realnej kasy. Ze względu na event też zapodałem 5lvl podnoszenia, liczę że w tym czasie chociaż wypiją kawę przy problemie i "pomyślą" jak to rozwiązać.