Zobacz pełną wersję : blad gry
nieidealna001
01.12.2014, 11:27
witam,
od wczoraj mmam niezbyt mily problem.rozpoczelam zadanie ukoncz ekspedycje szkoleniowa.uruchomilam przygode,wyslalam wojsko,ubilam nawet pierwszy oboz...wywalilo mnie z gry a po ponownym zalogowaniu sie wyskakuje mi komunikat:obszar serwera uszkodzony prosimy sprobowac pozniej.i teraz nie moge ani ukonczyc przygody ani jej anulowac bo za kazdym razem wyrzuca mnie z gry.malo tego co 5-10 minut widze ten komunikat na swojej wyspie.zbugowalo mnie i nie moge nic z tym zrobic.pisalam do suportu i otrzymalam zwrotna wiadomosc iz "wiadomosc nie mogla zostac dostarczona do adresata z powodu bledu na jego stronie".jest cos co moge zrobic??
Mam też taki sam problem z wejście do koloni.
ja mialem ten sam problem w piątek, dlatego radzę ci poczekac z wyprawami na ekspedycje az cos poprawia, mi wszystko wrocilo po 12 godzinach do normy tj jak sie czas ekspedycji zakonczyl, ale wojska i broni co stracilem nie odzyskalem
Milady84
01.12.2014, 17:32
Właśnie u nas na czacie jeden się na to samo żali, tyle, ze na byku, nie na koloni. Tez nie może anulować przygody, a wysłał tam wszystkich generałów.
czemu jak ukończyłem misje to mi nie zaliczyło
Mam taki sam problem w sobotę wieczorem wyskoczył taki komunikat obszar serwera uszkodzony prosimy spróbować ponownie.
Każda próba wejścia na misję kończyła się wylogowaniem , czas misji się skończył ale straciłem 3 marszałków i wojsko .
Nie mogę rozpocząć żadnej przygody .
Pisałem do suportu i cisza ( dostałem tylko odpowiedź automatyczna )
nieidealna001
02.12.2014, 16:51
u mnie odpowiedz auto przyszla + wiadomosc z wp.pl ze nie dostarczono wiadomosci bo u nich jest blad co nie przyjmuje wiadomosci.generalnie za 3 godziny skonczy mi sie czas przygody dopiero.2 dni tkwic w miejscu-bezcenne..
Milady84
02.12.2014, 17:08
u mnie odpowiedz auto przyszla + wiadomosc z wp.pl ze nie dostarczono wiadomosci bo u nich jest blad co nie przyjmuje wiadomosci.generalnie za 3 godziny skonczy mi sie czas przygody dopiero.2 dni tkwic w miejscu-bezcenne..
Już drugi o tym błędzie wspominasz... czy ten błąd to przypadkiem nie skrzynka pocztowa przepełniona skargami? W ogóle od wprowadzenia PvP to chyba żaden Admin ani moderator forum słowem się na forum nie odezwał.
Chilout05
02.12.2014, 18:28
Gracze,
CO ma admin czy moderator do tego, że zepsuto grę?
Mało tego jak za moment sie okażę (co już właściwie się dzieję), że zepsuta gra spowodowała odpływ graczy ( i klejnotów) to staną się bezrobotni a tego nie życzymy przecież nikomu.
Pozdrawiam
Dostałem odpowiedź , jutro pewnie i tak naprawią błędy
Uprzejmie informuję, że opisywane utrudnienie zostało zgłoszone do działu technicznego w celu opracowania poprawki.
nieidealna001
02.12.2014, 19:32
no ja sie do nich teraz ladnie usmiechne...przygoda sie anulowala bo czas minal.generalowie i wojsko przepadlo..podziekuje za taka gre..
myślałem że po konserwie problem zniknie:(
Madziarka2012
18.12.2014, 12:04
ja mam problem z rozpoczeciem nowej przygody. po odpaleniu szkoleniowej ekspedycji nie moge rozpoczac nowej przygody bo niby dopiero zakonczylam jedna i musze odczekac... ale ide taki omunikat wyskakuje mi od wczoraj rana...
Ekspedycję liczy tak samo jak przygodę i pakuje w ten sam slot, jak masz załączoną ekspedycję to zwykłej przygody już nie odpalisz i vice-versa. Moim zdaniem to kompletny idiotyzm, bo przecież do ekspedycji są inni dowódcy i inne wojo.
kinia19910
18.12.2014, 13:52
Mam taki sam problem w sobotę wieczorem wyskoczył taki komunikat obszar serwera uszkodzony prosimy spróbować ponownie.
Każda próba wejścia na misję kończyła się wylogowaniem , czas misji się skończył ale straciłem 3 marszałków i wojsko .
Nie mogę rozpocząć żadnej przygody .
Pisałem do suportu i cisza ( dostałem tylko odpowiedź automatyczna )
Support nie pracuje w weekendy.
YAHIKO_FX
18.12.2014, 13:55
dario_j zgadzam się, nie myślą kompleksowo tylko wybiórczo.