PDA

Zobacz pełną wersję : Skaczący generałowie

Althair
01.12.2014, 00:05
Pewnie trochę o tym było ale ....

Teraz generałowie potrafią się przenieść o połowę mapy i od razu wejść w bitwę w blokowanym obozie, albo zmienić cel. Robiłem wyjście z wyspy - powrót. Poleciała katapulta i generał który szedł na bosa wyszedł z obozu, który zaatakował (generał blokujący był w połowie drogi i zawrócił), a główny atak był kontynuowany z obozu blokowanego. Ogólnie - "Bajzel jak na słowiańskim targu. Znajomy był na placówce to wie..."

Wygląda, że to nie lag, ale jakiś bug (jak kiedyś ze skaczącymi generałami). Podobny błąd miałem na wirze, ale support po wymianie maili stwierdził, że to lag i błąd wyświetlania grafiki, że mi znikają puszki, oczywiście błędu nie naprawili ....

Gdyby nie refleks to elity by poszło w piach, że hoho....

AKTUALIZACJA
Starałem się zrobić atak z podwójnym blokiem. Wszystko szło ok. 2 Bloki weszły i nagle teleportacja ataku bosa. Zaczął iść na drugi blok. Rzuciłem katapulty, wszystko wydawało się ok. Zrobiłem kolejny atak i miałem się pakować ....brakuje wojska. Patrze, a jeden z bloków ukończył walkę, pomimo:a) poprawnie wykonanego bloku b)rzuconej katapulty. BB - teraz się wkurzyłem. Nie ma elity, nie ma katapult, nie ma koni .....Jak mi ktoś powie, że to błąd grafiki to ..wyświadczy sobie sam laurkę.