PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Zasoby w gwieździe!

ReQuT
30.11.2014, 01:39
Witam, mam propozycje zmiany zasobów w gwieździe, większość graczy ma dużo surowców, przygód, koszy i tym podobnych, a wtedy znalezienie czegoś w gwieździe nie jest prostą sprawą :) moją propozycją jest zsumowanie zasobów gwiazdy, czyli jeśli ktoś ma np 10 przygód zakazane eksperymenty, wtedy miał by pokazaną 1 ta przygodę a na samej ikonie pokazywała by się jej ilość, tak samo z koszami żeby były wszystkie w 1 partii, a nie każda ograniczona do 25 sztuk, inaczej było by z premium, gdyby było zsumowane, po kliknięciu na nie, pokazywał by się pasek na ile dni chcemy je uaktywnić, myślę że jest w tym duży sens, a co wy na to ?:)

Ewega21
30.11.2014, 01:42
dobre ale zanim to zrobią będziemy mieli siwe brody ^^

n-dragetta
30.11.2014, 03:40
Witam, mam propozycje zmiany zasobów w gwieździe, większość graczy ma dużo surowców, przygód, koszy i tym podobnych, a wtedy znalezienie czegoś w gwieździe nie jest prostą sprawą :) moją propozycją jest zsumowanie zasobów gwiazdy, czyli jeśli ktoś ma np 10 przygód zakazane eksperymenty, wtedy miał by pokazaną 1 ta przygodę a na samej ikonie pokazywała by się jej ilość, tak samo z koszami żeby były wszystkie w 1 partii, a nie każda ograniczona do 25 sztuk, inaczej było by z premium, gdyby było zsumowane, po kliknięciu na nie, pokazywał by się pasek na ile dni chcemy je uaktywnić, myślę że jest w tym duży sens, a co wy na to ?:)

Nie no szacun Amerykę odkryłeś:)

Jurek12345
30.11.2014, 10:07
Wielokrotnie poruszane. Bez echa.

Iphoris
30.11.2014, 14:16
Surowce w gwieździe trzeba zlikwidować całkowicie.
Przygody, budynki, premie i podobne rzeczy łączyć z automatu.
Doładowania też, ale umożliwić doładowywanie złoża np. suwakiem (jeżeli za trudne to nie ma problemu, może być bez, poradzimy sobie).

Pat_
17.12.2014, 14:23
Dodaj ankietę.

kinia19910
17.12.2014, 14:28
Ech... moderatorzy to jednak nie mają powodów do nudy :D

kolejny pokrewny temat :)

http://forum.thesettlersonline.pl/threads/37105-Porz%C4%85dek-w-gwie%C5%BAdzie.

Co nie zmienia faktu, że jestem ZA grupowaniem przedmiotów jak i posortowaniem specjalistów wg typu, a nie kolejności zakupu :)

Ziva4_old
18.12.2014, 23:34
Bardzo proszę, przed założeniem nowego wątku, o skorzystanie z opcji "szukaj". Dzięki temu nie będzie kolejnych wątków na taki sam temat.
Wątek zamykam

Pozdrawiam
Mod Ziva