Zobacz pełną wersję : Gra Anulowanie zaproszeń do przygody i ofert sprzedaży
Wysyłając zaproszenie do przygody lub ofertę sprzedaży do innego gracza w wiadomościach wysłanych pojawia się odpowiednia informacja.
Myślę, że niezłym rozwiązaniem byłaby by możliwość anulowania zaproszenia lub ofki przez wysyłającego.
Niejednemu z nas (i niejednej:)) zdarzyło się przez pomyłkę wysłać ofkę lub zaproszenie niewłaściwej osobie lub po wysłaniu zaproszenia taka osoba z różnych powodów znika z gry a my zostajemy z ręką w nocniku:)
Takie rozwiązanie pomogłoby nam w przypadku tego typu kłopotów.
Ja bym jeszcze dodał opcje rezygnacji z przygody kooperacyjnej. Na pewno nie jednemu zdarzyło się zostać zaproszony do takiej przygody gdzie ktoś po prostu znikł i nie można było zakończyć. Najgorsze jak zniknie ten który odpalił bo nikt nawet nie może anulować.
No jestem jak najbardziej za. Z ofertą handlową to w sumie nigdy nie miałam większych kłopotów, bo zawsze mogłam poczekać te kilka godzin na powrót, ale w przypadku przygody czekanie godzinami potrafi bardzo zirytować. Popieram też wniosek Agebu rezygnacji z przygody kooperacyjnej.
+ komponent UI w 'Details' przygody z normalnym przyciskiem 'Cancel' by wystarczyl
+ i do tego deaktywowanie przycisku przez pierwsze 5-10 min (z widocznym timerem) od wyslania zaproszenia zeby uniknac mozliwosci wywalenia kogos kto zaplacil za lootspot
Implementacja tego nie powinna byc skomplikowana, miejmy nadzieje ze nie przerosnie mozliwosci BB.
+ komponent UI w 'Details' przygody z normalnym przyciskiem 'Cancel' by wystarczyl
+ i do tego deaktywowanie przycisku przez pierwsze 5-10 min (z widocznym timerem) od wyslania zaproszenia zeby uniknac mozliwosci wywalenia kogos kto zaplacil za lootspot
Implementacja tego nie powinna byc skomplikowana, miejmy nadzieje ze nie przerosnie mozliwosci BB.
HAHAHAHAHA !!! Dobre :D
Milady84
06.11.2014, 18:14
Chm a coś co robili ich nie przerosło? Przypomnijcie mi, bo żadna zmiana bez błędów mi nie przychodzi do głowy:)
)
Chm a coś co robili ich nie przerosło? Przypomnijcie mi, bo żadna zmiana bez błędów mi nie przychodzi do głowy:)
)
Randomizer do znajdek na wyspie. Genialny fragmencik kodu. Odkąd są znajdki nikomu nie udało się rozkminić co, gdzie i w jakiej ilości się pojawi na wyspie :) Oczywiście pomijam tu narzędzia do wyszukiwania znajdek.
Uranos_old
11.02.2016, 22:15
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 07.11.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos