PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Proch Piaskuna

Lipek
04.11.2014, 11:28
Proch Piaskuna. Kompletnie bezsensowna i bezuzyteczna premia, znoszona na potęgę przez Odkrywców (jak ma się ich naście wyszkolonych to już jest wysyp tejże premii). Nie mam pojęcia skąd taka wysoka cena za tą premię w sklepie.
Oto moje propozycje:
- Całkowicie usunąć tą premię z gry
- Dodatkowe bonusy oprócz samej ciemności (+10% do produkcji wszystkich budynków)
- Niech Odkrywcy przynoszą jakąś inną premię (choćby i półmiski ryb) zamiast Prochu Piaskuna

set2g
04.11.2014, 16:55
gdzieś juz taka propozycja padła, ale np podczas jak mamy na wyspie tę premie specjaliści by wykonywali kilka % szybciej swoje zadania

Piotru70
04.11.2014, 18:21
Temat niepotrzebny bo developerzy jeszcze przeczytają i dorzucą ze dwa takie buble aby tylko dogryźć graczom. W Heroes online już uśmiercili grę...

Lipek
05.11.2014, 01:37
[...] Heroes online już uśmiercili grę...
A tam co się stanęło?

Tornados
05.11.2014, 08:16
A tam co się stanęło?

BB probowalo ja "ratowac"

Lipek
05.11.2014, 18:23
BB probowalo ja "ratowac"
No i...? No i...? Co dalej? Bo ja nie w temacie... Pay to Win?

set2g
05.11.2014, 20:59
Pay to Win pełną gębą, wszedzie mikropłatności, a z aktualizacji na aktualizacje gra coraz gorzej działa a zmiany jakie wprowadzają to po ta aby wyciągać jeszcze więcej kasy od graczy, zmiany całkiem przeciwny kierunek niż to co by gracze oczekiwali. Tak więc jak ktoś w to nie zaczął grać to nawet niech nie próbuje.

Mistamus
05.11.2014, 21:15
Teraz to już nie jest Pay to Win, tylko Pay to Play :(

jemen2
06.11.2014, 12:16
Pay to Win pełną gębą, wszedzie mikropłatności, a z aktualizacji na aktualizacje gra coraz gorzej działa a zmiany jakie wprowadzają to po ta aby wyciągać jeszcze więcej kasy od graczy, zmiany całkiem przeciwny kierunek niż to co by gracze oczekiwali. Tak więc jak ktoś w to nie zaczął grać to nawet niech nie próbuje.
Masz rację, ja się w Herosów trochę pobawiłem ( 28 lev), teraz ograniczam się do logowania, wierząc ... naiwnie że może coś zmienią na lepsze, bo teraz owszem jak masz kasę realną i chcesz ją wydać to gra warta polecenia ...