Zobacz pełną wersję : Problem z uruchomieniem gry
Od tygodnia nie mogę odpalić gry. Loguję się, ale kiedy wciskam przycisk Gra, pokazuje się komunikat "Wystąpił ogólny błąd. Proszę odświeżyć stronę i spróbować ponownie.". Oczywiście nie muszę pisać, że odświeżanie nic nie daje. Próbowałem odpalać grę z różnych przeglądarek, komputerów i sieci. Wszędzie to samo. Napisałem do Supportu, wysłałem im screen z tym komunikatem. Otrzymałem info, że sprawa została skierowana do departamentu technicznego celem szczegółowej analizy problemu. Było to tydzień temu i niestety do tej pory cisza. Czytałem na forum posty o "szybkim" działaniu supportu, ale nie miałem pojęcia, że ich tempo przypomina wyścig ślimaków na setkę. Czy ktoś z forumowiczów zetknął się z takim problemem? Jak tak to proszę o info.
normalnie przesadzasz :((
zapewne support robi wszystko, żeby Ci pomóc :)))
a czas oczekiwania na reakcję na pewno będzie krótszy od nieskończoności :)))
zrozum, że ''oni'' mają NAS gdzieś - chyba, że miałbyś problem z kupnem diamentów, wtedy reakcja byłaby natychmiastowa i szybko mógłbyś przelać kasę na ich konto
ich tzw departament techniczny to zbieranina nieudaczników i tego nie zmienimy
Miłego oczekiwania na ''uśmiech losu'' :)
THEBADDEST
29.10.2014, 12:15
mam od 3 dni to samo, event mija, a ja jako jeden z nielicznych nie mogę się zalogować. Klejki i dynie przepadają, to jest ku*** kpina, najpierw miałem biały ekran tydzień, a teraz to ...
marekpawel
31.10.2014, 20:08
coś nie tak u mnie
WALDIEE79
25.11.2014, 08:29
Witam,
U mnie jest to samo od wczoraj tkzw.biały ekran przy naciśnięciu graj,zaczołem od niedawna grać ale chyba trza zrezygnowac i zostac przy TRIBAL WARS 2
@WALDIEE79 jeśli niedawno dla Ciebie to 18.03.2012 to winszuję. Wtedy dołączyłeś do gry :)
Tornados
25.11.2014, 14:52
Moze mial przerwe 2 letnia? :D