Zobacz pełną wersję : Brak dodatkowych dyń po ustawieniu cmentarza dyń na starym wyjałowionym.
Zgodnie z opisem wyjałowionego cmentarza dyń po postawieniu na nim nowego powinien posiadać on więcej dyń. Przez cały rok trzymałem stare pola żeby mieć bonusa ale niestety po wzniesieniu nowych cmentarze posiadają standardową ilość dyń :mad:
Albo błąd w grze albo błąd w opisie. Tak czy inaczej rzecz do korekty, aby innych nie wprowadzać w błąd.
Angelkaxd
16.10.2014, 13:44
A gdzie Ty taką informację wyczytałeś?
Moim zdaniem błąd w czytaniu ze zrozumieniem. Jak na wyjałowionym cmentarzu (czy tam smętarzu) postawimy nowy to oczywiste jest że będzie na nim więcej dyń niż na tym wyjałowionym. No i oczywiste jest że jak komuś skończyło się pole dyniowe, to żeby mieć więcej dyń z pola, trzeba postawić nowe. Zwykła nadinterpretacja faktów połączona z pobożnymi życzeniami.
A ja się nie zgodzę ze Zwolkiem. Faktycznie było tak napisane na starych cmentarzach dyń, ale ten napis był dwuznaczny... Więc Polak rozumie go po swojemu a BB po innemu i cóż...
A gdzie Ty taką informację wyczytałeś?
Wyczytałem to info z miejsca w załączniku. Faktycznie można to interpretować dwuznacznie. No cóż wynika z tego, że moje nadzieje były płonne :p
Suneater
16.10.2014, 18:28
Podobne info masz na wyjałowionym polu pszenicy, a nie przybywa wiecej jak stawiasz nowe.
Mundek_May
16.10.2014, 22:58
Ale wyobrazić sobie biedaczynę, jak te wyjałowione pola przez cały rok pielęgnował - bezcenne. :D
Fakt pszenica ma tak samo. Moje niedopatrzenie. No cóż, szkoda. To by było wszystko w temacie.