PDA

Zobacz pełną wersję : Czat i jego funkcjonowanie a raczej jego brak.

sir_radek
03.10.2014, 17:23
Zapytam wprost i w krótkich żołnierskich słowach: kiedy do ciężkiej motylej nogi czat zostanie naprawiony? Giną tagi, SZEPT mruga sam z siebie - tu może duch serwera chce z graczem porozmawiać, a co najważniejsze: KIEDY zostanie naprawiona funkcja ignorowania?!

MANOLO_PL
03.10.2014, 21:43
kiedy ? a wtedy :)

silu700
03.10.2014, 22:07
Zapytam wprost i w krótkich żołnierskich słowach: kiedy do ciężkiej motylej nogi czat zostanie naprawiony? Giną tagi, SZEPT mruga sam z siebie - tu może duch serwera chce z graczem porozmawiać, a co najważniejsze: KIEDY zostanie naprawiona funkcja ignorowania?!
Tutaj co najwyżej możesz poskarżyć się mnie i kilku innym co jeszcze te forum czytają. Ja ze swojej strony mogę cię zapewnić, ze gdybym miał taką możliwość naprawiłbym tę usterkę najszybciej jak to jest możliwe i przy okazji przeprosiłbym za uniedogodnienia :D

sir_radek
11.10.2014, 13:37
No nic, kolejna konserwa za nami i nadal nic... Rozumiem że Ubi i BB ma po prostu wygrzane na to co się dzieje... Czyli polski oddział BB/Ubi nie pozostawia mi innego wyboru niż napisanie wyżej, czyli bezpośrednio do Niemiec i Francji. Serdecznie pozdrawiam nierobów z polskiego oddziału...
PS ten post został również upubliczniony w innych miejscach więc jego kasowanie jest bezcelowe...

Mundek_May
11.10.2014, 13:59
Na tylnej ścianie stodoły tez upubliczniłeś ? Jak masz problemy z grą, to pisz do supportu. Gorzkie żale na forum, raczej nikogo nie obchodzą.

jemen2
11.10.2014, 14:11
Na tylnej ścianie stodoły tez upubliczniłeś ? Jak masz problemy z grą, to pisz do supportu. Gorzkie żale na forum, raczej nikogo nie obchodzą.
Eno mundek, ten problem dotyczy wszystkich, więc można o tym wspomnieć, co prawda fakt że pisanie tutaj rzadko przynosi efekt, ale czasami zdarza się cud:)

MANOLO_PL
11.10.2014, 16:07
cót hyba